Şimdi Ara

Kendim topladığım sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i5 2500 3.3Ghz 6Mb Cache Sandy Bridge İşlemci

Msi P67A-GD55(B3) Intel P67 Lga1155 2133Mhz Anakart

Sapphire HD6950 1GB 256bit GDDR5 PCI 2xDVI-HDMI-DmDP Ekran ...

G.Skill RipjawsX 4Gb(2x2GB) 1333Mhz DDR3 (LGA1555) Bellek F...

Western Digital 500GB 7200RPM 32MB Sabit Disk WD5000AADS

Dark Falcon 600W Şeffaf Pencereli 4 Fanlı Full Siyah Oyuncu...

fiyat 1586 lira hepsiburada.comdan topladığım bu sistem uyumlumu ve sizce fiyatı uygunmu

bu fiyata önerebileceğiniz başka sistemler varsa paylaşırsanız sevinirim.

• gayet güzel 2 GB daha ram tak kral sensin
  • işlemci amd tercih etmelisin bence
  • gerek yok amd ye.
  • Madem P serisi anakart aliyorsunuz islemciyi i5 2500K yapin.
    RAM seciminiz iyi, bunun 1600MHz CL9 olanini almaya calisin.
    HDD olarak Samsung HD502HJ oneririm, piyasanin en performansli HDD'lerinden biridir.
    Butcenizi biraz genisleterek kasa ve PSU'yu asagidaki gibi alirsaniz oldukca uzun bir sure kasa ve PSU'yu degistirmenize gerek olmayacaktir, rahat edersiniz:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-silverstone-600w-80-guc-kaynakli-kasa.html

Hepsiburada'dan bilgisayar parcasi almanizi kesinlikle onermiyorum. Bilgisayar parcalarini, bu isten anlayanlardan alin, sonra garantiydi suydu buydu derken basiniz agrimasin. Onerim teknobiyotik'ten, invetnus'tan ve eksenbilgisayar'dan alisveris yapmaniz yonunde olur. Bunlar oldukca guvenilir ve musteri memnuniyetine onem veren yerler.

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Fract4l kardeş ancak 1600 lira para çıkıyor.Aslında 2000 lira para var ama kalanla wii almayı düşünüyorum.Hepsibura hakkında bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Güvenilir olduğu için ordan almayı düşünmüştüm.
  • Eger sizin icin uzerindeki aksesuarlar onemli degilse, anakarti MSI P67A-G45 yapin. Ona bir goz atin derim (fiyati asagi cekmek icin). Kaliteli kasa ve PSU alirsaniz uzun yillar rahat edersiniz. Fakat sizin sectiginiz kasa+PSU da is gorur (en iyi olmaz ama).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.