Bildirim
Kendimce Yaptığım Masa Tasarımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O ayağa kayıt artırmalısın! Bu haliyle sağlıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayıt attırmak derken ? -
-
-
Yanal sallanmaması için tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arkadaşı dinle bende mobilya ve iç mekan tasarımı mezunuyum araya kayıt atmazsanız olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu açıdan daha net anlatabilirim, sol ayaklar arası ve ayaklar ile çekmece bölmesi arası kayıt kesinlikle çekmelisin, aksi halde o ayakların ömrü çok kısa!
Monıtorlerin olduğu raf yüksekliğini 7cm yapma! ASGARİ 14cm tutmalısın! -
hocam onuda ölçerek yaptım.ideal oturma pozisyonumda tam göz hizama geliyor bu şekilde -
maus kullanacağınız el için yaptığınız çıkıntı bence fazla olmuş, kolunuz dümdüz çalışmak zor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunuzeus
hocam onuda ölçerek yaptım.ideal oturma pozisyonumda tam göz hizama geliyor bu şekilde
Ben o boşluğu kullanman açısından söylüyorum, 14cm olursa oraya bardak bile koyabilirsin lakin 7cm iş görmez bir boşluk. Masa yüksekliği 75cm mi? -
@arslanbenzer şu anki masamda 20x25 olarak kullanıyorum gayet rahat sorun yaşamadım o konuda. Bu tecrübemden yola çıkarak yaptım bunu.
@TangoEchoKilo oraya bir şey koymak gibi bir amacım yoktu ama iyi fikir. Kullandığım ses sisteminin hoparlörlerini oraya koyabilmek için 10cm 'ye yükseltebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuzeus -- 25 Aralık 2017; 13:16:38 > -
sandalyenin kolçağı varsa mouse için koyduğunuz çıkıntı çok gereksiz olur. Hem görsel hem işlevsel olarak. -
-
-
Nette Benzer modeller bulunmakta fikir açısından bakarsan kendine uyarlamanda yeni fikirler edinebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X