Şimdi Ara

Kendime Uygun Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir kendme yeni bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yaklaşık 4 5 ay önce çok beğenerek ASUS N550JK almıştım fakat çok sorun çıakrdı güç bela içinde iade ettirebildim. Halbuki tasarımı çok hoşuma gitmişti ama şimdi iyi ki vermişim diyorum çünkü ekran akrtı GTX850M idi. Şimdi bütçe aynı bütçe 3500 4000 civarı. Yardım almak istediğim konu şu ki bu geçtiğimiz araştırma zamanımda MONSTER ile tanıştım ürünlerini inceledim aklıma da yattı. Lakin kendime uygun canavarı bir türlü seçemiyorum bu konuda sizden yardım isteyeceğim kafamdaki sorular
    1-GTX960M LoL / CS:GO / HoN vs gibi oynadığım online oyunlarda yüksek ayarlarda çok iyi fpsleri sağlar mı yoksa GTX970M den şaşmamalımıyım
    2-8GB lık RAM in MHz ini 1600 den 2133 e çıkarmamın bir gereği var mı yine performans açısından
    3-Baştada dediğim gibi aldığım ASUS un tasarımına bayılarak almıştım özellikleride gayet hoştu tabi şimdi MONSTER lara bakıyorum tasarımları açıkçası ya çok sade simsiyah ya da abartılı derecede uçuk kaba ağır geliyor. Kasa olarak beklediğim kalitesizlik veya eski devirlerin pc siymiş gibi izlenimim doğrumudur kullananlar görenler ne der istanbulda yaşamadığım için bizzat gidip bakamıyorum..
    4-Eğer dersenizki GTX970M den şaşma fiyat direk 4000tl oluyor üstüne bide windows 8.1 satın alınca oldu 4300 bide ram arttır etti 4500. E 4500 TL vermişsin SSD siz pc mi olur derken bide bu 15.6" yani diyeceğim millet freedos olmasına bayılıyor ucuz oluyor diyede ben üzülüyorum fiyata dahil olmadığı için nasıl windows almadan kullanılıyor
    5-Monster ı kutudan çıkardığımda eğer işletim sistemini kurdurmuşsam elime tamamen her şeyi falan kurulu mu geliyor karman çorman cd ler güncellemeler beni mi bekliyor olacak ekran kartı cart curt için her şeyin kurulumunu manuel ben mi yapacağım
    6-Ve bu fiyat aralığında önerebileceğiniz pc varsa gerçekten çok memnun kalırım çünkü monstern tasarımlarını gerçekten çok beğenemedim f/p ayağına alıyoruz :D

TEŞEKKÜRLER :)

• 1- Çok iyi fps olarak 60 uzeri olarak goruyorum. Ve evet verir. Hon u bilmiyorum ama cs go ve lolda verir. Siz yine de bi internetten bakin. Bulmasi zor birsey degil.
    2- Oyun icin aliyorsaniz hicbir etkisi olmayacak denebilir. 1600 iyidir.
    3-Abralara baktiniz anlasilan. Quanta kasali gri olanlar cok ucuk duruyor dogru. Clevo siyah olan da sade duruyor. Kasa kalitesi diyorsaniz quanta olan plastik clevo komple metal. Tasarim konusu sizin karariniz. Ben clevonun sade tasarimini seviyorum.
    4-Ben universtemden orjinal windows temin edebiliyorum. Digerleri de korsan windows yuklerim veya yukletirim diyordur.
    5-Muhtemelen kurulu gelir ama cd sindekileri kurarlar sadece. Yani guncellemeler size kalacaktir zaten. Ki bu zor bisey degil.
    6-fp den sasmayacaksaniz baska birsey bulamazsiniz. Victor var bir de ama o da dediginiz sade siyah clevo kasalardan satiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim lakin kafama bir şey takıldı üniversiteden nasıl orijinal windows temin ediyoruz bende edebilir miyim ki acaba
  • İTÜ de bilgi islem dairesinde itü lisanslı windowslar mevcut. Lakin bilgi islem dairesinde abim çalismiyor olsaydi bunu bilemezdim. ogrencilerin cogu bunu bilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım.. DreamSpark diye bir olay varmış bir de hocam üni.öğrencilerine özelmiş onu araştırıyorum şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.