Şimdi Ara

Kendinden birkaç yaş büyük bir kızla beraber olmak.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Deniz..

benim bitti , ama gene de söyliyim madem herkes soyluyor 8 yas büyüktü..
    ama hic sorun olmadi acikcasi 1 sene felan sürdü cok güzeldi hersey

Alıntıları Göster
    Olgunluk önemli aslında..Tabi kime anlatacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Olgunluk önemli aslında..Tabi kime anlatacaksın..

Alıntıları Göster
    3-5-8 önemi yok anlasabiliyorsaniz ama su var
    sen 15 bayan 20 ise tabii ki olmaz
    burda ölcüt biraz da olgunlasma olayi.
    ben 28 yasindaydim bayan arkadasim 36 yani sorun yasamadim ( bu ben yasamadim , kimse yasamaz demek degil tabii sadece kendimden örnek veriyorum)

ama sizden yasi büyük diye olmaz demeyin bence yada olmucak bir ilişkiyi zorlamaya calısmayın ( öneri sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 27 Ağustos 2008; 3:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Deniz..

3-5-8 önemi yok anlasabiliyorsaniz ama su var
    sen 15 bayan 20 ise tabii ki olmaz
    burda ölcüt biraz da olgunlasma olayi.
    ben 28 yasindaydim bayan arkadasim 36 yani sorun yasamadim ( bu ben yasamadim , kimse yasamaz demek degil tabii sadece kendimden örnek veriyorum)

ama sizden yasi büyük diye olmaz demeyin bence yada olmucak bir ilişkiyi zorlamaya calısmayın ( öneri sadece)

Alıntıları Göster
    Kızına göre değişir.Sana çocuk muamelesi yapacak kadar zeki sanıyorsa kendini, huzurlu sürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Benimki 4 yaş büyük :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nirv

Böyle yorumları görünce acayip rahatlıyorum yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: Nirv

Böyle yorumları görünce acayip rahatlıyorum yahu..

Alıntıları Göster
    benimkisi 3 yaş.ve nazar değmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

benimkisi 3 yaş.ve nazar değmesin

Alıntıları Göster
    Çok olgun olmak yada olgun takılmak lazım be... kız seni sevmezse iş zor hewmen bırakır.. zaten küçüksün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkolServers

1 2 yas olabilir belki.ama ben tasvvip etmem.kiz buyuk olmayacak kucuk olacak.en cok 5 yas fark olmali.
    quote:

Orjinalden alıntı: ****

1 2 yas olabilir belki.ama ben tasvvip etmem.kiz buyuk olmayacak kucuk olacak.en cok 5 yas fark olmali.

vay beeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Çok olgun olmak yada olgun takılmak lazım be... kız seni sevmezse iş zor hewmen bırakır.. zaten küçüksün..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ben zaten olgun değil miyim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1-2 yaş çokta önemli değil bence. Şahsen aynı dönemden çıktığım tüm kızlar benden büyüktü ( Aralık 20 doğumlu olunca ).

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Eskiden 8. Sınıftayken Lise 3'e Giden Bir KızLa Çıkmıştım .. Kız 1.78 Ben 1.60 tım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphabet Killer. -- 31 Ağustos 2008; 3:45:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

Eskiden 8. Sınıftayken Lise 3'e Giden Bir KızLa Çıkmıştım .. Kız 1.78 Ben 1.60 tım..

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    beraber olmak derken, bedensel mi duygusal mı?

şaka yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

şaka yaptım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

şaka yaptım

Biliyorum..;

@ÇayLaK KRaL
    Doğum günü:4 Mart 1994;

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

şaka yaptım

Biliyorum..;

@ÇayLaK KRaL
    Doğum günü:4 Mart 1994;

Alıntıları Göster
    4 Yıldır beraber olduğum bi kız arkadaşım var.. Benden 2 yaş büyük.. Sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğra_

4 Yıldır beraber olduğum bi kız arkadaşım var.. Benden 2 yaş büyük.. Sorun olmaz

Alıntıları Göster
    VAlla uzun vadede sıkar gibi geliyo... kızları dizginlemek için onlardan büyük olmak gerektiğini düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Ben 19
    O 21'di

Pek Saglıklı Bi İlişki Olmuyor... Onun Gözünde Çocuk Olarak Kalırsın İlk Basta Belli Etmez Ama Sonradan işler Değişir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Ben 19
    O 21'di

Pek Saglıklı Bi İlişki Olmuyor... Onun Gözünde Çocuk Olarak Kalırsın İlk Basta Belli Etmez Ama Sonradan işler Değişir...

Bende kendimden 2 yaş büyük biriyle çıktım.İlk başta pek belli etmesede onun gözünde hep küçük kalıyorsun...Bir süre sonra bu işleri bozuyor ve ayrılıyorsun... Tabii 4 5 yıl ilişkisi devam edenler var ama bunlar genelde 24 25 yaştan sonra olan ilişkilerde geçerli 18-20 yaşlarında kızlar bunu büyütüp soruna çevirebiliyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

ben 19, kız arkadaşım 21 yaşında ama ipler benim elimde ve asla iplerin onun eline geçmesine izin vermiyorum.benden 2 yaş büyük olmasına rağmen benden 2 yaş küçük gibi hareket ediyor ve hiçbir sorun yaşamıyoruz bu sayede.ilişkide 2 yaş ondan önde olmak zorundasın yalnız.

2 yaş yine iyiymiş :P

+ olarak sende dert etme 6 yaş da fazla değil :(

Puahaha..Duymayan kalmamış..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

ben 19, kız arkadaşım 21 yaşında ama ipler benim elimde ve asla iplerin onun eline geçmesine izin vermiyorum.benden 2 yaş büyük olmasına rağmen benden 2 yaş küçük gibi hareket ediyor ve hiçbir sorun yaşamıyoruz bu sayede.ilişkide 2 yaş ondan önde olmak zorundasın yalnız.

2 yaş yine iyiymiş :P

+ olarak sende dert etme 6 yaş da fazla değil :(

Puahaha..Duymayan kalmamış..

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Ben 19
    O 21'di

Bende kendimden 2 yaş büyük biriyle çıktım.İlk başta pek belli etmesede onun gözünde hep küçük kalıyorsun...Bir süre sonra bu işleri bozuyor ve ayrılıyorsun... Tabii 4 5 yıl ilişkisi devam edenler var ama bunlar genelde 24 25 yaştan sonra olan ilişkilerde geçerli 18-20 yaşlarında kızlar bunu büyütüp soruna çevirebiliyor

Alıntıları Göster
    keske bu topice tiklamasaydim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Ben 19
    O 21'di

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

quote:

Ben 19
    O 21'di

İşte bunu demek istedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: No fear

quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

quote:

Ben 19
    O 21'di

İşte bunu demek istedim...

Alıntıları Göster
    Hacım az mübarek gün belki rekor bendedir tamı tamıda 9 yaş büyük bir bayanla 3.5 sene çıktık dağı tepeyi... Çok güzel bence. Eğer yaşın büyüklüğünü problem denler varsa bu düşüncelerinden hemen sıyrılsınlar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.