Şimdi Ara

kendinden buyuk birinden hoslanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yasindayim tahminimce er kisi 26larinda. bi mekanda calisiyorum garsonum surekli geliyor tavirlari, agirbasliligi o kadar etkiledi ki. ya hoslaniyorum o da anladigim kadariyla bos degil bakisiyoruz uzun surmuyor hemen baska yere bakiyorum o da oyle yapiyor ama sadece cok merak ediyorum bu olabilir mi? yani hoslanabilir mi bi erkek kendinden kucuk birinden biliyorum yanlis hos bi durum degil kimseye de anlatamiyorum goruslerinizi yazarsaniz cok sevinirim

• erkekler olarak genç bir partner ilgimizi çeker. Tek çekincemiz bizi çocukça dertleriyle bunaltmasıdır. Ama çok olgun da olmamalı onda sevdiğimiz şey zaten gençliğinin verdiği uçarılık
  • Erkeklerin hepsi genç meraklısı zaten.

Benim anlamadığım neden kızlar buraya bu tarz konular açar? Buradaki erkeklerin fikirlerini alıp ne yapacaksın? Kadın forumları varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orange. O kullanıcısına yanıt
    Bi kadinin bu konuda ne dusunecegini, konuya nasil yaklasacagini az cok tahmin edebilirim ama sizinkini bilemem o yuzden buraya yazdim derdimi

• keepthechange kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkurleer

• Erkekler genc meraklısıdır ama ne dersen de veya ne yaşarsan yaşa kişiliğin henüz oturmamıştır o yaşta. 26 yaşında bir erkeğin açtığı konu vardı, 18 yaşımdaki kızla nasıl olur diye sormuştu. Tamam bu forumun yaş ortalaması yüksek değil ama çoğu yorum olumsuz yöndeydi.

Belki 'sevgi bu anlayamazsın sen' filan dersin de ben diyeceğimi dedim. Gönlünüzce olması dileği ile

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Anladim sagolasin yine de :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.