quote:Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__ Bu ilk resim avatarımdada var ztn buyrun bakalım : saçları dikince boy kaç?
quote:Orijinalden alıntı: StalkéR quote:Orijinalden alıntı: chuckeraga quote:Orijinalden alıntı: sonicstylE quote:Orijinalden alıntı: chuckeraga quote:Orijinalden alıntı: RoyaLPaiN milli piyango anadolu liseli alerted. fsm ye uğrama görürsem fena olur. öküz müsün? yok öküzlerden kan alıyorum ben. o cocugu tenhada yakalamıyım cok artist ben mezun oldugum sene gene bu herifin derdi ne Çözemedim. @chuckeraga Sorun ne gardaş ?
quote:Orijinalden alıntı: RoyaLPaiN quote:Orijinalden alıntı: StalkéR quote:Orijinalden alıntı: chuckeraga quote:Orijinalden alıntı: sonicstylE quote:Orijinalden alıntı: chuckeraga quote:Orijinalden alıntı: RoyaLPaiN milli piyango anadolu liseli alerted. fsm ye uğrama görürsem fena olur. öküz müsün? yok öküzlerden kan alıyorum ben. o cocugu tenhada yakalamıyım cok artist ben mezun oldugum sene gene bu herifin derdi ne Çözemedim. @chuckeraga Sorun ne gardaş ? bende bu tipi sevmedim
quote:Orijinalden alıntı: Dark Beauty 2 hafta once arabayi kacirirken bi foto Sen arabayı değilde araba seni kaçırıyormuş gibi çıkmışın.
quote:Orijinalden alıntı: TuVNeRa Hocam fotoda tam bir ''COOL STORY BRO'' havası var. (Not;Saygısızlık amacı ile yazılmamıştır.)
Orijinalden alıntı: R0ME Orijinalden alıntı: TuVNeRa bu resim aklıma kötü şeyler getiriyor mesela eğlenceden sonra gibisinden
quote:Orijinalden alıntı: inferno! quote:Orijinalden alıntı: Dark Beauty 2 hafta once arabayi kacirirken bi foto Sen arabayı değilde araba seni kaçırıyormuş gibi çıkmışın. dogrudur uykulu uykulu anca
Arkadaki okul yahya kemal yandaki cumhuriyet arkası mamak lisesi :D çünkü bende oralıyım quote:Orijinalden alıntı: immeLmann tam sadat abilik ve bazar artizi için poz gibi duruyo sanki...
quote:Orijinalden alıntı: etlik quote:Orijinalden alıntı: oguzhan1992 quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar abi yarıldım ya Gülmekten zor yazıyorum yarıldım resmen.
quote:Orijinalden alıntı: Alcatraz-34 Ya resim nasıl koycaz imageshack deki hangi kodu [simage][/simage] bu kodun arasına koyucaz Direct Link kodunu koyacaksın.