Şimdi Ara

KENDİNE GÜVENSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herşeye polyanna gibi iyi gözle bakmam. Kolay güvenmem, ve kendime güvenimin az olması, diksiyonum bozuk olduğu için insanlarla akıcı diyaloğa girememem... Bu hayatımda ve normal hayatımda beni bazen ezebiliyor... Bilgisi olan, tavsiyesi olanlar lütfen yazsınlar... Kurtulmak istiyorum bu halden... Teşekkürler şimdiden.

EDİT: DİKKAT BOZUKLUĞUMDA VAR. B12 hormonu kaynaklı olduğunu söylediler B12 takviyesi aldım (benexol) fakat bi yararını göremedim. Bilgisi olanlar bunada yardım ederse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonelinessPain -- 30 Eylül 2015; 19:23:58 >

• Yaş kaç, ne iş yaparsın, nerde yaşarsın, ne zamandan beridir böyle, ailen ne durumda vs vs. biraz bilgi vermelisin. Gerçi versen de kimse sana buradan kesin çözüm veremez. Eğer bu durumunun günlük hayatını engeller, zora sokar duruma geldiğine inanıyorsan bir psikiyatriste görünmen gerekir. Guvensizliginin neye karşı, neden dolayı ve ne seviyede olduğunu kimse buradan tahlil edemez, vakit kaybetme buralarda. Bu hali herkes farklı yaşar. Seninkinin sebebi diksiyon olabilir mesela, kursuna gider üstüne yürür halledersin. Veya hayatındaki anlatmadigin bissürü şeyden kaynaklanıyor olabilir. Herneyse dediğim gibi psikolog veya psikiyatrist bu işin erbaplarıdır. Umarım iyi olursunuz en kısa zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkürler...

• benexol kullan demek için girmiştim, kullanıyormuşsun. Önce psikiyatride ilaçlı verilirse alırsın sonra psikologa gidersin.

• Evet kullanıyorum. Psikoloğa yada psikiyatri ye gitmiştim ilaç kullandım yaklaşık 2 ay. Insanı biraz sersemletiyor, bıraktım o yüzden.. tavsiyen için tesekkurler.

• LonelinessPain kullanıcısına yanıt

sağlık konularında turlarken denk geldim hocam aradan çok geçmiş son durumun nasıl bilmiyorum ama,söylediğin şeylerin b vitamini ile alakası yok çünkü tamamen psiklojik nedenlerden olduğu için uzman psikolok yöntemi ile halledilecek şeyler,ki aynısı 22-23 yaşıma kadar bende de vardı ve en büyük nedeni ailenin veya arkadaşlarının seni beni çok eleştirmesinden kaynalanan bir durum,uzman tedavi ve kendi kendine vereceğin telkinler ile bıçak gibi kesmese de baya rahatlıyorsun çok geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.