Şimdi Ara

Kendini Bayıltma Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle alaturka tuvalete oturur gibi çömelin. Ellerinizi bacaklarınızın arasına atın. Daha sonra burundan alıp ağızdan verme şekliyle 10 kere derin derin nefes alın. Son nefesi aldıktan hemen sonra ayağa kalkın ve bir daha nefes alın derince fakat bu sefer vermeyin nefesinizi. Bir kaç saniyeliğine bayılıyorsunuz. Genelde bayılmıyorsunuz fakat hiç bir şey yapamıyorsunuz. Öncelikle yatak, koltuk gibi yerlerde deneyin vücut zaten otomatik olarak düştüğünüz zaman sizi oraya atacaktır...

/// Not

Bu uygulamadan dolayı kafaya, enseye, buruna, göze, kulağa, ağıza, boğaza, göğüslere, göbeğe, göbek deliğine, kaburgaya, sırta, bele, cinsel organa, arka cinsel organa, testislere, kasıklara, bacaklara, kollaya, ellere, dizlere, el parmaklarına, ayak parmaklarına ve vücudun herhangi bir yerine giren, batan kesici bir madde sonucu ölüm, felç, travma, koma gibi şeylerden ve bu uygulamadan sonra ölen beyin hücrelerinizden ben sorumlu değilimdir.

/// Not

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiX Hamster -- 13 Ağustos 2013; 14:56:55 >

• \..Güncel tutalım beyler../

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiX Hamster -- 13 Ağustos 2013; 15:08:50 >
  • bir bitmediniz be
  • Bilgisayar Programcılığı oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman patch atarlar ?

• Psikolojik sorunların var adamım.
  • \.. Güncelleyelim beyler ../
  • \.. Güncelleyelim beyler ../
  • Dur Deniyecem
  • (DENEDİ)
  • Denedim kafamı duvara vurdum halisülasyon gördüm...

Ciddiyim beyler

• Biri arkadaşa beyinini kullanmanın bedava olduğunu söylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.