Şimdi Ara

Kendini Çirkin Bulanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten iyi forumlar.Aslında daha erken açacaktım konuyu ama yeni üye oldum bu vesile ile sizlerle paylaşmak istedğim bazı konular var.
    Bayadır kafamı kurcalayan bir konu var.İnternette vesaire baktığım zaman bazı insanların hiç sevgilisi olmamış ya da hiç sevilmemiş olması.
    Ben bu konuda çok üzülüyorum ve zaten kafaya takan bir insan olduğum için baya kafaya taktım bu olayları.Şimdi sizlere söylemek isteğim şey.
    Hayat bir yaşamdan ibaret.Her yaşamın kendine ait mucizeleri,anıları vardır.Ta ki son nefesimizi verene kadar.Kuşkusuz hayat hep mutlulukla geçmez.
    Zengin,fakir vesaire insanlar maddi durumlarına göre dağılıyorlar.Benim demek istediğim,üniversite yıllarını,gençlik zamanlarında insanların yaşamış oldukları acılar.
    Yani tabi ki insanların birsürü derdi var.Ölüm var,hastalık var,borç var.Ama bir insanda sevmek,sevilmek ister.Burada da bazı arkadaşlar açıyordu çirkinim falan diye.
    Bende kendimi çirkin bulurum msela.Yaşım 22 hiç sevgilim olmadı.Hep karşılıksız sevdim.Hiç sevilmedim.Her bir insan dünyaya geldğinde,gözlerini ilk açtığında en masum halinde oluyor.Peki neden bu masumluk yıllar boyu sürmüyor.
    Neden insanlar çirkin,yakışıklı,güzel diye ayrılmak zorunda kalıyor.Geceleri bunu düşünerek belki ağlıyor.Neden insanlar dış görünüşle birbirlerini yargılıyorlar.Ben hiçbir insanı böyle yargılamadım şimdiye kadar.Beni yargılayanlar oldu ama onlara hiç kin gütmedim.Keşke herkes birbirini saf duygular içererek sevebilse.Ben ezilmiş,dışlanmış bir insanım.Ama hiçbir zaman kimseyi ezmedim.Çünkü bunu yapmam yüreğim el vermez.
    Her insan özeldir bana göre.Çalışıyoruz para kazanıyoruz.Güzel bir hayat diliyoruz ama hiç sevilmiyoruz neden?Çirkin diye bahsedilen insanların neden sevme,sevilme olayları daha az oluyor anlayabilmiş değilim.Hayata bir kere geliyorsak neden insan gibi yaşamamız sağlanmıyor.Bazı arkadaşlarım mesela kendilerini benim gibi çirkin buluyorlardı ama onlarda hayatlarında kimseyi ezmediler,dışlamadılar.
    Gerçekten istedikleri tek şey karşı cins tarafından sevilmekti.Hayatlarına kimseye kötülük yapmamış,insanları yargılamamış kişiler neden yargılanıyorlar.Birsürü konu okuyorum aldatma falan.Gerçekten dünya neden kötü biryer.Ya da kötü mü olmak gerekiyor.Çocukluk aşklarımız gibi gençliktede aşık olsak ya.Çıkar beklemeden,artniyetsiz.İnsana insan gibi değer vererek.Gerçekten son zamanlarda ben çok doldum.Hep içime atıyorum böyle şeyleri
    çekingen,içe kapanık bir yapım var zaten.İnsanlar beni ezik olarak görüyorlar ama öyle değilim iyi niyetliyimdir.Böyle olan da çok insan var biliyorum.Lütfen gelip engelli insanlarda var ama demeyin.Çünkü biliyorum o insanlarında var olduğunu ve ne acılar çektğini.Benim burada bahsettiğim nokta farklı bir nokta.Gerçekten çok yoruldum,seçemediğimiz hayatımız bizi hayattan men ediyor.Hayat zorluklara göğüs germektir,pes etmemektir.Ama bu gençlik gittiği zaman
    ben pes etmiş olmasam bile ileride bu zamanlardaki heyecanı nasıl bulabileceğim ki?Tek istedğim keşke rahat bir dünyada yaşıyor olabilseydik.Sokakta,caddede insanlar mutlu olabilse,herkesin yanında sevdiği olsa.Kavga olmasa,savaş olmasa.Huzur olsa,sevgi olsa.Kilolu bir insanla alay edilmese,kaşları kalın insanla alay edilmese,ayağı aksak insanla alay edilmese.dışlanmasa.Toplum olarak birbütün halinde olabilsek,herkes birbirine yardım etse.Parklarda huzur içinde oturabilrsek,
    kadınlar rahatça gezebilse.KEŞKE İNSANLAR KENDİNİ ÇİRKİN BULMASA

• Amaaan beee patlat bi osbir
  • aynn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanrı keşke mazlumların sesini duysa.Eğer gerçekten öbür tarafta bir hayat varsa belki orada mutlu olursun kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 27 Mart 2017; 23:12:57 >
  • Bi sevgilisi olmamıs insan daha dayanamayıp foruma uye olmuş. Noluyo lan. Forum mapus damina döndü muhahaha :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüyünce geçiyor geçen yıl saçları şekilsiz ve kötü olan sivilceli ve yüzü çok kilolu olan bir insandım sakalım çok saçma çıkıyordu yüz hatlarım falan ne biliyim tipsizdim işte

sivilceler için ilaç kullandım saçım uzadı yüzüme göre kestirdim uzun uğraşlar sonucu yüzden zayıfladım ve sakalım hala gür olmasada daha düzgün çıkmaya başladı şuan eski halime göre çok daha iyiyim

siz büyüdükçe testosteron artıyor ve bu hormon sizi baştan yaratıyor beyler yüz hatlarınızı o kadar güzel değiştiriyor ki siz bile kendinizi tanıyamıyorsunuz nasıl ki kadınlarda östrojen artınca sümüklü sivilceli diye dalga geçtiğiniz kızlar büyüyünce dolgun vücutlu ve güzel hatlı kızlar oluyorlarsa aynısı testosteronu bir yere kadar artar erkekler içinde geçerli ben yeterince büyüğüm ama hala tipsizim diyen varsada vücut geliştirsin ve yağ yaksın

ortalama bir erkekte 30 yaşına kadar artıyor 20nin altında olupta tipsizim diyen varsa dert etmesin 20li yaşlarda çok değişeceksiniz hatta şuan fotoğrafınızı çekin 2-3 sene sonra tekrar bakın anlarsınız dediğimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aşka hiç önem vermem,ben aşkı hiç sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çirkin insan yoktur. parasız ve kendine değer vermeyen insan vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.