Şimdi Ara

KENDİNİ GELİŞTİRİRSEN YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücut geliştirme yaparak geliştirebilirsiniz.Diğer türlü geliştirme ise genelde yalandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük bir geyik muhabbetidir, tittirik üniversitesine git kendini geliştir, o işler o kadar kolay olmuyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinaryus Prof. Dr. -- 24 Temmuz 2017; 2:26:18 >
  • herkes senin kadar vizyonsuz değil, yapan nasıl yapıyor, sen de anca arkalarında bööyle bakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

herkes senin kadar vizyonsuz değil, yapan nasıl yapıyor, sen de anca arkalarında bööyle bakarsın

Kimseyi kırmak istemem ama yapanlar genelde torpille yapıyor.

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Hocam vizyonsuzum doğru ama bunun bir nedeni var.Matematik profesörü olup hayatım boyunca matematikle uğraşıp bir şeyler yapmak istiyodum.Ancak anladım ki maddi olarak tatmin olmadıkça vizyon da bir yere kadar.Gerek çevre baskısı gerekse kaygılar beni bu hedefimden saptırdı ve bunun suçlusu ben değilim.Çözülemeyen bir denklem gibi bu olay.Vizyonum olsunda aç kalim mantığı malesef bir yerde son buluyor

• Kendini geliştirip bir yere gelen de çok gördüm iyi üni bitirip çok da iyi yerlere gelemeyen de Koç,Sabancı,Boun yaz hayatın kurtulsun böyle mi sanıyorsunuz cidden?

• veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    tamam da iş hayatına girdiğinde de torpil hep var olacak ama sen farkını yaratıp başarılı olursan zaten torpile gerek kalmaz. bunu genellemek hiç doğru değil, sen bir şeyleri başararak onların önüne geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene bizzat bu olayı yaşadım kendini geliştirme diye bir şey var , yalan degil ve bir sürü imkan da var gerisi sizin azminize ve sabriniza kalmış.

bir kere düşünce defalarca ayağa kalkıp yürümeye çalışmaya devam eden bebekten daha sabirsizsaniz ve ozguveniniz yoksa kusura bakmayın ama siz zaten gelistiremezsiniz.

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi bitirip işsiz kalan görmedim

• tetanos kullanıcısına yanıt
    idealist olup para kazanmanın da bir yolu olmalı. sevmediğin yerde başkalarının torpille yükselmesi sana koymaz inş. çünkü sen sevmediğin yerde başarılı olmayacaksın

var

Kim işini severek yapıyor hocam?

İşsiz kalmamak bir başarı değil kazandığın para önemli ben gsü mezunu olup orta denilecek özel üni mezunundan az kazanan gördüm demek ki biri okula gitmiş sadece diğeri kendini geliştirmiş.Bu dediğim gsü mezunu karın tokluğuna çalışıyor ciddiyim baya.

Boğaziçi kimya mühendisi mezunu iş bulamayıp intihar etmişti aratırsan bulursun belki haberi

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirme=torpil+şans

• WWalker kullanıcısına yanıt
    hocam kimya bölümü idealistlik zaten

hayata bir kere geliyorsun. sevmediğin bir meslekte, sevmediğin bir kadınla.. bu hayat geçer mi yiğidim ?

işlerini öyle bir seviyorlarki insanlar hayret edersin. sen o işlerini sevmeyenlerin mutlu olduğunu gördün mü ? ki alt tarafı o kadar emeğe kuş kadar para kazanıyorlardır

• Başlık çok iddialı, sonuçta böyle adamlar var araştırınca rahatça bulunabilir. Ama bunların olması da bu sıralar herkese nedense ben düşük yapsam da kendimi geliştirir bir şeyler olurum kafasına getirdi. Ama azmedip bir yerlere gelen insanlar bunların %2-3'ü olucak onun farkında değiller.
    Hocam parası iyi olmadıktan sonra istersen işine aşık ol.Aşk karın doyurmuyor

• al selçuk makineden apple a

https://www.youtube.com/watch?v=J2iirocG_Rc&t=3s

al dumlupınardan microsofta

https://www.youtube.com/watch?v=yJ74oufkhWk

bunları kendilerini geliştirmeyip başardılar, hepsi torpil, hepsi şans, hepsi istisna, ne kadar çabalasanda boş!? çünkü öğrenilmiş çaresizlik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.