BAZI İNSANLAR BUNA BENDE DAHİLİM KENDİNE BAZI HİSLERİNİ SÖYLEMEKTEN BİLE KORKARLAR.ÖRNEĞİN BEN NE KADAR BALSURATIMI SEVMİYORUM DESEMDE HALA (GRURUM BUNA ENGELSE)HALA VE HALA ONUÇOK SEVİYOR VE ÖZLÜYORUM....
grur girdiği zxaman araya özlemek yada sevmek anlamsız kalmaya başlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: daisies
BAZI İNSANLAR BUNA BENDE DAHİLİM KENDİNE BAZI HİSLERİNİ SÖYLEMEKTEN BİLE KORKARLAR.ÖRNEĞİN BEN NE KADAR BALSURATIMI SEVMİYORUM DESEMDE HALA (GRURUM BUNA ENGELSE)HALA VE HALA ONUÇOK SEVİYOR VE ÖZLÜYORUM....
grur girdiği zxaman araya özlemek yada sevmek anlamsız kalmaya başlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: daisies
gurur olduğu için kendimize bile itiraf edemiyoruz ya.kimsenin yok mu gurur yaptığı mevzular inanmam illada bu konu olması gerekmiyo herhangi bi korktuğu şey de olabilir
18 okuma olmuş ama yorum yok..millet kendine bile söylemeye cekindigi itirafları buraya yazmaz bencje..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
18 okuma olmuş ama yorum yok..millet kendine bile söylemeye cekindigi itirafları buraya yazmaz bencje..
çok mu tanınmış lar tanırız diye mi korkuyolarmış yazmasalar bile hatırlamaları onlara yeter bence .bizde paylaşmak isteyenlere sesleniriz.olmaz mı
o zaman olur..bu forumda çok tannmış war.. serdar ortaç,tarkan,sezen aksu hepiiiçi bu forumda bakma sen
Ya merak ettim, hani ne kadar kızsamda, gurur yapsamda onu çok sevdiğini söylemişsin ya! (balsurat'ı)... Peki neden bunu hissettiğin halde ayrı ve küs duruyorsun,ilerde bunun için kendine ne kadar kızabileceğini ve pişmanlık duyacağını hesaba kat bence (asrkadaşça bir tavsiye, kaldı ki bunun sende farkındasındır zaten ancak hatırlatmak istedim yinede...) ...
kendini bi b.k sanan kızların hepsini gaz odalarına hapsetmek istiyorum
kendime bile söölemekten çekinmiyorum aslında ama aşkta grur olmaz ama ben bunu yapıyorum ve bundan dolayıda kendime çok kızmışımdır hehe itiraf ediyorum aşığım ve grurluyum:)
çocuğa niye eziyet ettin ozaman?
yoksa bu farklımı??
kim kime eziyet yapmış
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
yoksa bu farklımı??
bi ara bi olay duydum da forumdan bırısınden..senınle ılgılı bısı.o muydu dıye sordum
çocukken sinekleri yakalardım ganatlarından tutup duvara dogru hızlı hızlı goşup sinegin gafasını duvara vuracakmış gibi yapıp onların galp kırizi geçirmesini saglardım bu çok vaşhşi bir harketdi bunun için çok üzülüyom şaka bir yana elhamdülillah benim utanacak bir olayım okadar olmadı
ben kendim olduğum gerçeğ,n, bile kendimden saklamaya çalışıyorum yetmezmi
korkuyorum bir sabah uyandıgımda etrafımda kımse olmamasından...
Korkuyorum deli gibi sevdiğim insanın beni bırakmasından
ben hergece korkuyorum sabah uyanmaktan gerçeklerle yüzleşmekten biraz daha yaralanmaktan
anlayamadım sen bendenmi bahsediyorsun
quote:
quote:
yoksa bu farklımı??
bi ara bi olay duydum da forumdan bırısınden..senınle ılgılı bısı.o muydu dıye sordum
kocaelınde oturan sen dıılmıydın? ben mı yanlıs hatırlıyorum??