Şimdi Ara

Kendinize İyi Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bak sen dediğimi hala anlamadın. Dominansı takip edeceksin tamam, fakat senin tuttuğun 1000 veya 3000 sırada olan coine para gelene kadar ilk 100 sonra 1000'de ki coinlere para girecektir o para içeride dolaşacaktır. Tren gibi düşün raylardan geçer istasyonlara gider.

Dominans %40'a düştü ben satıp çıkayım hepsini dersen patlarsın. Dominans düşünce coinlerin çıktıysa çıkarsın ama ya sabit kalırsa? Bu ihtimalde var.

Chiliz,ada cardano mesela özellikle xrp. Bunlar adamı bıktırır ama çıkarsa hayvani şekilde çıkarlar. XRP 2 ayı bekletti yatırımcısını çok küfür yedi. Chz 2021 boğasının tam sonlarına doğru bir anda patladı.

Yani dominansın düşmesi bir anlam ifade etmiyor elinde olan coin çıkmadıysa, beklemek gerekiyor.

Peki biz boğanın bittiğini nasıl anlayacağız? Para basımları biter ve faiz yükseltmeye başlarsa fed hazretleri o zaman arkana bakmadan kaçman gerek. Almadığın paranı piyasa senden fazla fazla alacaktır.

Normalde ben memecoinlere çok para basacaktım ama kendimi heclemek yani korumak adına chz gibi sağlam projelere kaynak ayırdım. Bak çoğu kişi BTC ve ETH önerir paranın çoğunluğunu ama ben bunu altcoinlerde sağlam coinlere yapmayı uygun gördüm riskimi buna göre ayarladım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Anladım hocam da eğer dominans 40lara geldiyse ayıya çok yakınız demektir. Dediğin gibi son anlarda çok sert yükselebilir ama ayı başayıp daha da düşme ihtimali de var.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

O açıdan evet ayıya yakınlığı incelemek için onu inceleyebilirsin. Fakat şu bir gerçek her coin shiba, pepe gibi olmayacak hatta kendi athlarını bile geçemeyecektir.

Bunun için btc gökkuşağı grafiğini incelemekte iyi olabilir ki genelde öyle yapıyorum ve ben piyasadan pılımı pırtımı toplayacağım tarihi de kafama not ettim eğer piyasadan yüklü miktarda mal kaldırırsam.

Kasım 2025'e kalmadan ben topuk yapacağım eğer altcoinler uçuşa geçerse bir anda. Ha çıkmadılar yerinde sayıyorlar beklerim sonuna kadar öyle çıkarım.

Bende yaptım sepeti bekliyorum hocam. Memelerin tekrar güç kazanmasını umut ediyorum yoksa yaprağı yedik :) 10x yapsam razıyım. Ayıda BTC'yi dibe yakın yerlerden toplayıp bu parayı bir de oradan 3'e katlarsam emeki olurum artık. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 3 Aralık 2024; 0:36:7 >

Benim BSC ağında bir coinim var ondan umutluyum bakalım 20-30k oraya gömdük onun 1000x yapma ihtimali var.

1-2 tane 2000-2015 arası paintten çıkma memecoinede ortalama para bastım ki yeni pepe ve shiba olma ihtimalleri var göreceğiz.

Fakat sağlam coinlere bastığım para yanında ufak paralar olarak kalıyor. Tüm kasa zaten şu an gidip 30-50x yapsa ben emekli oldum sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 3 Aralık 2024; 0:41:34 >

Umarım yaparsın hocam da 30-50x bana biraz uçuk göründü.

Aldığım coinler sağlam olduğu için bence ihtimal var.

Çünkü bu boğa geçmişte olanlara benzemeyecek. Çok büyük olacak.

Valla yapsa da kurtulsam bilişsel yük altında ezilmeyecek bir hayat inşa etme peşindeyim. İstemediğim işi yapmayacağım, istediğim işleri yapacağım işler yapmak istiyorum.

Bunun bir sonra ki adımı kalite inşa etmek.

"İstemediğim işi yapmayacağım, istediğim işleri yapacağım işler yapmak istiyorum." Benim de hayalim bu. İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamak : Gerçek özgürlük.

Ben maalesef öncekilerden daha küçük bir boğa olacağını düşünüyorum. Her boğadaki artış öncekinden daha az olmuş.Pazar büyüdükçe kazanç azalıyor.

• gelme bir daha

• Evet bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Belki geri dönerim belki dönmem herkese iyi forumlar.  

Ralli sonu gel hocam kaç x yapmışız bakalım  

Hocam ara ara gelirim. Sadece forumda olan etkinliği azaltacağım. Başka şeylerle uğraşmam lazım. Dikkatimi dağıtan şeyleri azaltıyorum.

• Yetkilerini kasıtlı olarak kötüye kullanan herkes tarafından kim olduğunu bilinen malum şahıs sağolsun üyelerin mesajlarını bildirimsiz sile sile milleti forumdan soğuttu.

• gidene kapı açık kardeş bye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.