Şimdi Ara

kendinizi kötü hissettiğinizde düzelmek için ne yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transa geçerim yani oyun oynar dizi falan izlerim
  • gece herkes uyuyunca ağlıyorum rahatlıyorum
  • Yorumlara baktım da herkes mutluluğu dışarıda aramış. Ben hayal kuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasiDondurma

ilkokul bahcesinde kosusturran cocuklari izleyip mutlu olurum.

Aksamları nabıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvercinlere yem atıyorum sonrasında sandalıma geçip ufaktan denize açılıyorum batan güneş manzarasında rakımı yudumluyorum.
  • Slípknot dinlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: ksk canfeza

evet arkadaşlar kendinizi kötü hissettiğimiz zamanlarda iyi hissetmek için neler yapılmalı yada siz neler yapıyorsunuz?

göle mayaçalıyorum

göl hiç maya tutar mı?
  • Halime şükrederim.
  • Dhde komik konulara girip gülerim, bütün moral bozukluğum geçer tabi her zaman komik konu denk gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi doz Bülent ortaçgil dinle , uçarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Kulaklik yeterli uyurken bile muzik abarti ama muzik esliginde uyumak cok iyi geliyor kotu oldugumda opeth-burden

hocam kendinizi kötü hissttiğinizde ne tür müzikler dinliyorsunuz müzik türüde önemli yoksa daha da kötü hissedeblirsiniz

Şu sıralar Rock/metal/grunge takılıyorum dediğiniz gibi kötü hissettirebilecek parçalar da var ama enerji verenler de var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claderan

Youtubedan hobin olan şeyle ilgili şeyler izle o kötü anını düşünmemeni sağlar rahatlarsın ( yada müzik dinle kitap oku yani seni meşgul edicek şeylerle ilgilen )

iyide hocam bende pek olmuyor o içimden gelmiyor kendimi kötü hissedince çabuk bıkıyorum kapatıyorum sonra

Sadece kafanı dağıt tv izle zaten aptal kutusu bi süre sonra beyin boşalıyor

• quote:

quote:

quote:

Youtubedan hobin olan şeyle ilgili şeyler izle o kötü anını düşünmemeni sağlar rahatlarsın ( yada müzik dinle kitap oku yani seni meşgul edicek şeylerle ilgilen )

iyide hocam bende pek olmuyor o içimden gelmiyor kendimi kötü hissedince çabuk bıkıyorum kapatıyorum sonra

Sadece kafanı dağıt tv izle zaten aptal kutusu bi süre sonra beyin boşalıyor

hocam yurtta kalıyorum tv yok pc dende izlenmiyor o yüzden tv sıkıntı

• Bi iki lol atarım müzik eşliğinde bi yandan gazete falan
  • atlayın bisiklete 20 saatte varılacak bir şehre doğru sürün. inanın çok keyifli kafanızı tamamen boşaltmış oluyorsunuz.

bir arkadaşımla ayda 1 kere mutlaka yaparız şehirler arası köyler falan oluyor ya böyle yemyeşil top oynuyoruz oralarda

geç olduysa kamp kuruyoruz en çok mutluluk temiz hava kokusunda, 19 yaşındayım seksten bile bu kadar zevk almıyorum o kadar söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 24 Aralık 2013; 19:44:29 >
  • Açarım Soilwork ve Three Days Graceyi keyfime bakarım

• Normalde kendimi kötü hissedersem iyice kötü hissetmeye çalışırım, eksiyse tam eksi lan derim.
    Bilgisayar başında hafif bi müzik açarım ışıkları da kapatırım.

Ama düzelmek istiyorsam o zaman buz gibi duşa girip her şeyi unuturum, Restart edilmiş şekilde çıkarım duştan.

• Ciddi olarak cevaplarsam eğer, yazmak derim. Yazarım, sonra kendimi daha da kötü hissederim. Ama bu hissi de severim hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Bi doz Bülent ortaçgil dinle , uçarsın

Bülent oryacgil iyidir. Yani mutluylende mutsuzkende dinlenir.
    Bunun dişinda yürüyüş yap iyi gelir film izle kitap oku mat sorusu çöz iyi geliyor özellikle gönül meselesiyse

• DH,Oyun,Müzik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.