Şimdi Ara

kendinizi kötü hissettiğinizde düzelmek için ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kendinizi kötü hissettiğimiz zamanlarda iyi hissetmek için neler yapılmalı yada siz neler yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk canfeza

evet arkadaşlar kendinizi kötü hissettiğimiz zamanlarda iyi hissetmek için neler yapılmalı yada siz neler yapıyorsunuz?

göle mayaçalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

quote:

Orijinalden alıntı: ksk canfeza

evet arkadaşlar kendinizi kötü hissettiğimiz zamanlarda iyi hissetmek için neler yapılmalı yada siz neler yapıyorsunuz?

göle mayaçalıyorum
    sigara içip piano dinliyorum
  • Kulaklik yeterli uyurken bile muzik abarti ama muzik esliginde uyumak cok iyi geliyor kotu oldugumda opeth-burden
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

sigara içip piano dinliyorum

Alıntıları Göster
    Müzik dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Kulaklik yeterli uyurken bile muzik abarti ama muzik esliginde uyumak cok iyi geliyor kotu oldugumda opeth-burden

hocam kendinizi kötü hissttiğinizde ne tür müzikler dinliyorsunuz müzik türüde önemli yoksa daha da kötü hissedeblirsiniz
  • Pink Floyd açar sigara içerim. Dahada kotu hissederim ama bu sefer kotu hissetmemden dolayı mutlu olurum.
  • ilkokul bahcesinde kosusturran cocuklari izleyip mutlu olurum.
  • hareketli birşeyler dinle,eğer slow müzik dinlersen dahada üzülürsün
  • Youtubedan hobin olan şeyle ilgili şeyler izle o kötü anını düşünmemeni sağlar rahatlarsın ( yada müzik dinle kitap oku yani seni meşgul edicek şeylerle ilgilen )
  • Sigara ve muzikle yalniz kalirim ama kalabaliklarin icinde. Mutsuzluktan geberirken beni 5 dakika sonra kahkahalarla guldurebilicek kardeslerimin yanina giderim. Her gun yaptigim gibi
  • Evden dışarı çıkar sevdiğim bir arkadaşımla sohbet eder nargile içerim

Alternatif: kadıköyden vapura biner eminönüye geçerken manzara izlerim, sultanahmet, çemberlitaş, beyazıt & kapalıçarşıda dolanır mağazalara bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasiDondurma

ilkokul bahcesinde kosusturran cocuklari izleyip mutlu olurum.

ne güzel ya kardeşimi okula bırakırken bende yapardım bunu ama artık yapma şansım yok
  • uyurum, içerim, birilerine anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claderan

Youtubedan hobin olan şeyle ilgili şeyler izle o kötü anını düşünmemeni sağlar rahatlarsın ( yada müzik dinle kitap oku yani seni meşgul edicek şeylerle ilgilen )

iyide hocam bende pek olmuyor o içimden gelmiyor kendimi kötü hissedince çabuk bıkıyorum kapatıyorum sonra
  • Jim carey izlerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Jim carey izlerim :)
    Behzat Ç izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galibaaa

quote:

Orijinalden alıntı: claderan

Youtubedan hobin olan şeyle ilgili şeyler izle o kötü anını düşünmemeni sağlar rahatlarsın ( yada müzik dinle kitap oku yani seni meşgul edicek şeylerle ilgilen )

iyide hocam bende pek olmuyor o içimden gelmiyor kendimi kötü hissedince çabuk bıkıyorum kapatıyorum sonra

Alıntıları Göster
    https://eksisozluk.com/yaran-inci-sozluk-gorselleri--2503134

buraya bakıyorum

• Timus bezini titretip sigara içerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicki büyük

Timus bezini titretip sigara içerim.
    Çıkarım dışarı basket oynarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.