almanların icat ettiği zeke karten isimli kene çıkarma aletine rakip boludan. geçen gün show haberde denk geldi. almanların zeke karten isimli icadına bolulu bi amcadan cevap gelmiş. bolulu amca enjektörün ucunu kesip zımparalamış, ve kenenin üstüne koyup vakumlamayla keneyi olduğu yerden (keneye hiç dokunmadan) çıkarıyor. ve sağlıkçılar da bu yöntemi onaylıyorlarmış. demekki sıkıntı yok..
bende şaştım kaldım ama hakaten de etkili bi yöntem kesme biçme hiç bi dalgası yok. daga bayıra giderken yanına al bi tane kendi doktorun kendin ol
quote:Orjinalden alıntı: 2k1f mantıklı! deriye sıkılandan mı yoksa elbiselere sıkılandan mı? galiba deriye sıkılandan ,yazılarda hep fransızca bişe anlamıyomki
bi tanesi var deriye sıkılıyo o etkili diil heral ucuz bide elbiselere sıkılanlar var onlar biraz daha pahalı daha etkili olsa gerek neyse varsa kaderde gelir bulur kafa yormamak lazım. tedbirini aldıktan sorası kader.. ..
quote:Orjinalden alıntı: theph1ch bi resmi falan yokmu valla haberi nette bulamadım ama bildiğimiz enjetörün iğne takılan kısmını kesmiş. yani ucu açık. enjektöre ilaç çeker gibi sapını yukarı çektiği zman içerde vakum oluşuyo. kene de deriden düşüyo..