Şimdi Ara

Kahve ve Kola karışımı yaptım, ölüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyanık kalmam gerekiyordu ben de bir arkadaşıma uyup kahve kola karışımı yaptım, şuan kalbim bilgisayarımın fanları kadar ses çıkartıyor.
    Ölmek istemiyorum, tek başımayım şuan Telefonumun şarjı yok, araba anahtarım kim bilir evin neresinde. Dua filan okuyun bir şey yapın

• Sen 3uncuye bir tekrar dusun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Sen 3uncuye bir tekrar dusun bence.

Ölürsem düşünmem gereken bir şey olmaz. Beni kurtar , filozof olurum.
  • şimdi hemen gidiyorsun bir su içip yüzünü yıkıyorsun sonra mideni rahatlatıcak bişey içiyorsun ilaç olarak sonra anahtarı alıp mideni yıkatıyosun

not.kardeşim kolayla kave içilirmi mide için zararlı
  • kusmayı dene üstüne yeşillik ye
  • Bravo sana iyi halt yedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende önce kola içip peşinden kahve içtim hiç düşünemedim. Çok mu zararlı
  • Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin.

Toprağın bol olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 1 Ocak 2013; 9:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Toprağın bol olsun...

Rahmetliyi nasil bilirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykun gitsin diye kahve mahve içmene gerek yok ki? Bir elma, uykuyu kestiğini düşündüğünüz kahveden daha serttir, daha çok uyarıcı etkisi vardır kahveye nazaran..
  • Öldü herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Uykun gitsin diye kahve mahve içmene gerek yok ki? Bir elma, uykuyu kestiğini düşündüğünüz kahveden daha serttir, daha çok uyarıcı etkisi vardır kahveye nazaran..

arkadaş doğru söylüyor uyanık kalmak için doğal besinleri kullanmak her zaman daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Toprağın bol olsun...

Rahmetliyi nasil bilirdiniz

tanımam etmem
  • Ölüm yokladı beyler beni, neyse ki kustum ve kendime geldim. Bir daha kahve filan da içmem ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayelm

Ölüm yokladı beyler beni, neyse ki kustum ve kendime geldim. Bir daha kahve filan da içmem ben

geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstünden kaç saat geçmiş kussan ne işe yarar çokdan sindirmişdir mide onu seninki psikolojik sanırım
  • aşırı kafein almışsın kalbin dayanamayabilir ciddiyim tansiyonunmudur nedir onun düşürülmesi lazım emin değilim neyin düşürülmesi gerektiğini,derhal bir uzmana görünmen lazım ciddiysen ve troll değilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

aşırı kafein almışsın kalbin dayanamayabilir ciddiyim tansiyonunmudur nedir onun düşürülmesi lazım emin değilim neyin düşürülmesi gerektiğini,derhal bir uzmana görünmen lazım ciddiysen ve troll değilsen

Yok troll filan değilim. Bir ara gerçekten öldüğümü düşündüm, şuan gayet iyiyim. Bu arada üstteki arkadaş için söylüyorum, mesajı sonradan yazdım konuyu açtıktan 1 saat sonra filan kendime gelebildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.