Şimdi Ara

KENNEDY KİM VURDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vuran adam hapishanede öldürülüyor,onu da öldüreni öldürüyolar diye okudum ben bi yerde..iki kere daha izlerini temizlemek için öldürüyolar yani geride kalanları..masonların işidir
  • 1990 'da Oliver Stone'un yönetmenliğini yaptığı JFK filmini izleyin, şaşı bakın, şaşırın, ne diyim,
    filmi izledikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, ABD'den tiksineceksiniz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

vuran adam hapishanede öldürülüyor,onu da öldüreni öldürüyolar diye okudum ben bi yerde..iki kere daha izlerini temizlemek için öldürüyolar yani geride kalanları..masonların işidir

o iş ztn adam onlara katılmadığı için vuruldu. galiba bill clintion onlardan değil yani bill clintion başkan olduğu zaman bana amerikayi sevmişti türkleri seviyordu depremde falan geldi cok iyi ve sempatik biri eski tv show programlarına cıktıgı zaman izlerim. sempatik bi adam.
  • ya gidin kardeşim ne güneşi ne yansıması adam çıkarıyor ateş ediyor o messafeden beynini dağıtıyor + otopside beyin dağılan yere en fazla 2 metreden ateş edilmiş diyor siz kalkmış yok güneş di yok satürndü uzay boşluğuydu
  • discovery de göstermişti ordakini izleyin derim orda ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor ve vuran kişi hala bulunamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 22 Kasım 2007; 12:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman-Empire

ya gidin kardeşim ne güneşi ne yansıması adam çıkarıyor ateş ediyor o messafeden beynini dağıtıyor + otopside beyin dağılan yere en fazla 2 metreden ateş edilmiş diyor siz kalkmış yok güneş di yok satürndü uzay boşluğuydu

Şoföre inanmıyorsun da otopsiye mi inanıyorsun?
  • burnuma güzel kokular geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kennedy' nin Meluncan olduğuna dair iddialar da var.

irlandalı katolik
  • Asıl video burda bütün ayrıntıları ile gözüküyor.

• "KENNEDY KİM VURDU"ya gitti
  • Masonlar vurdu Kenedy'i biliyorsunuz ABD nin çoğu yönetici makamındaki kişilerin az çok Masonlar ile bi ilişkileri vardır Masonların ABD yi yönettiği ise bence şüpesiz gerçek hatta tüm dünyayı yönetiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Masonlar vurdu Kenedy'i biliyorsunuz ABD nin çoğu yönetici makamındaki kişilerin az çok Masonlar ile bi ilişkileri vardır Masonların ABD yi yönettiği ise bence şüpesiz gerçek hatta tüm dünyayı yönetiyolar

Evet dostum zaten masonlar yahduilerin para babaları demek .. para mezhebi
  • Bence hükümet içindeki çatışmalardan dolayı karşı grubu öldürttü
  • hepimiz kennedyiz
  • lan adam gelmiş benim doğum günümde ölmüş:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Masonlar vurdu Kenedy'i biliyorsunuz ABD nin çoğu yönetici makamındaki kişilerin az çok Masonlar ile bi ilişkileri vardır Masonların ABD yi yönettiği ise bence şüpesiz gerçek hatta tüm dünyayı yönetiyolar

aynen o yüzden..çünkü tasvip etmiyodu kennedy onların izinden gitmeyi
  • hepimiz kendyiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.