Şimdi Ara

Kennen - Fizz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisiniden birini kesin alıcam başka önermeyin, ama karar veremiyorum. ikisinin olumlu ve olumsuz özelliklerini söyleyebilirmisinz? nedeniyle birlikte sizce hangisi ?

• ikisi de mid-top gider fizz jungle da yapar ayrica. kennen energy kullandigi icin daha rahat ediyorsun sustaini daha iyi ayrica ama fizzin de burstu daha yuksek ve bence fizz daya eglenceli trollpole yeter zaten cok mobil bi hero. bruiser fizz de cok super oluyor ayrica fizzin kotu yani melee olmasi ve mana kullanmasi ama kat kat eglencelidir fizz.
  • fizz ilk aldığım herolardan evladım gibi samimi söylüyorum almanı istemem çünkü mükemmel bir hero sırf bana özel olmasını bile isterdim oldukca eğlenceli ve alışınca kolay ancak kennende tflerde ultisi sayesinde iyi ve en az fizz kadar yetenekli bir hero fizz in combosuna değişmem yinede.
  • fizz mid çok çok fena şeyler yapabiliyorsun
  • fizz kennenı lanede counterlar. domine mi ne diyorsunuz işte ondan eder, yaşatmaz. ama kennen teamfightlarda çok çok daha etkili oluyor. kennenla oynadığım oyunları genelde kazanıyorum. kasılmamış olsam bile takıma epey yararı dokunuyor.
  • ikiside duruma göre değişir. kennen in çok iyi sustaini var ad carry - top - mid her türlü oynayabilirsin . ap olarak oynadığında hextech revolver aldığında her q 33 hp veriyor ve yaklaşık 2 sn cooldown u var. last hit yapması çok kolay ve gankleride mükemmel.

fizz assasin magelerden en iyisi diyebilirim (lbden sonra) . gapcloser var kaçma skill i var 2 tane slow u var ve en önemlisi ignite debuff u var. swain veya vladin karşısında her zaman fizz iyidir. ultisi fight başlatabilir.
  • İkisi de Karthus karşısında ezilir. Karthus al sen. Geri kalanlar çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

İkisi de Karthus karşısında ezilir. Karthus al sen. Geri kalanlar çöp.

kennen karthus un counter ı yanlız. 2-3 konuya birden karthus en iyisi es#1 hiç yenilmez falan yazmışsın belliki sevdiğin bi hero ama kennen E açtığında karthus Q tutturması imkansız.
  • Vs atsan kim alır dersen kennen derim fizzi kullananların bazıları e yi fightta harcıyor pro kennen mı fizz mi desen fizz biraz daha üstün gibi ama kennen daha iyi bir tf cidir teamstun var ve rakibini saniye başı stunla delirtebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

ikisiniden birini kesin alıcam başka önermeyin, ama karar veremiyorum. ikisinin olumlu ve olumsuz özelliklerini söyleyebilirmisinz? nedeniyle birlikte sizce hangisi ?

kennen çok iyi ya ona doktor skinini alıp tf ye atlıcan :D
  • Fizz cok iyi geçen bi oyun oyndık fizz jungle ben talon top lb vardı oda mide gitti team fight başlar başlamaz 3ümüzde comba atıoduk ad carry ap carry support ölüodu saniyeler sürmüodu combat 5v2 başlıodu yani fizz op
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.