Şimdi Ara

Kennen ne durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Top lane için öneri arıyordum. hep hayalim olan manasız menzilli ap champ olan kenneni açtım. bu heroyu öğrenmeye kararlıyım. oynayan çok nadir görüyorum. genelde alan taşıyor. gold elosunda olduğumuzdan skillerini falan bilen yoktur fazla. stun falan atıyor birşeyler yapıyor ama tam öğrenemedim. nasıl oynanmalı bu heroyla. build olarak klasik ap buildi gidiyoruz. ulti zhonya yapan champlerden. rylai hextech alanları da gördüm. kullanan var mı bu forumda. gizli op herolardan mı acaba. detaylı bi rehber bulamadım.

• Düşerse toplayamıyor menzili o kadarda fazla değil ama pasifi lane için müthiş ultiside tfler için turnuvalarda tsm lustboy support olarak alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minyon kesmeyi becerebilirsen iyi şampiyon.TF kullanmana göre çevirir maçı.
  • Bendede yokmuş şimdi farkettim. Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlüdür doran kılıcı ile başlanıyordu eskiden baya iyi oluyordu
  • Flash r sonra duruma göre q e w falan iş yapıyor TF de

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Güçlüdür doran kılıcı ile başlanıyordu eskiden baya iyi oluyordu

Ona sasirdim bende. Oyuna basladim. Onerilenlerde doran kilici vardi. W pasifinden gelenle beraber her 5 saniyede 1 adnin %60-70-80ini vuruyor. Bundan dolayi ad alanlar oluyor. Bunun icin hextech aliniyor galiba. Denemek lazim. Hextech rylai rabadon zhonya void cizme guzel olacak gibi. Daha cevaplar lazim arkadaslar bekliyorum

• Baya bi heves ettim aldım kullandım.Pek oynayamadım ama oynayabilen arkadaşlar için güzel.Q yeteneği ile güzel dürtebiliyorsun lanede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Düşerse toplayamıyor menzili o kadarda fazla değil ama pasifi lane için müthiş ultiside tfler için turnuvalarda tsm lustboy support olarak alıyor

CLG top'a aldı geçen maçta. Baya da iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaralıPanda

Baya bi heves ettim aldım kullandım.Pek oynayamadım ama oynayabilen arkadaşlar için güzel.Q yeteneği ile güzel dürtebiliyorsun lanede.

Lanedeki asıl dürtme skilli Q değil aslında AA+ W'nin pasifi.

Ardınan bir tane de W atıyorsun.
  • Oynadığım maçta zed gelmişti bana ulti atınca bende anında ulti basıp zhonya basıyodum.Baya iyi bi şampiyon ama popüler değil.Yaklaşık 2 3 aydır oynayan görmedim.
  • Rambil yeni liandry ile cok guclu bide zhonya mis

• Akıllıca oynamak lazım, TDE heyecandan tuşlara rastgele basan tipler ağır useless oluyor bu heroyla :D

• Teqler.5te5

• doran kılıcı ile başlanıyor evet, hatta 2. doranı bile alabilirsin, çünki farm odaklı olman gerekiyor başta, ufak bir ad artışı ile rahat farm yapabilirsiniz, rakibi dürtme işini ise düz atak yerine yeteneklerle rahatca yapılabilir. kennen nuke bir şampiyon değil, tamamen dürtme odaklı bir lane aşaması tavsiye ederim, çünki trade'lerden zararlı çıkmanız çok olası, ayrıca kabiliyet dağılımı normal ad ve ap lere göre çok farklıdır, ona dikkat etmeni öneririm.
  • plat da kennen stun nasıl atıyor lan diyen gördüm :D sen düşün artık. eğlenceli bir şampiyon.
  • eyes never lie deyip penta atıyo qnq
  • Dün geldi .Utanmasa tek atıcak yani o derece .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.