Bir süredir güncelleme yok. Lütfen çeviriyi bırakmadığını söyle.
quote:
Orijinalden alıntı: GüzelÜlkemTürkiye
Bir süredir güncelleme yok. Lütfen çeviriyi bırakmadığını söyle.
Hayır tabii ki. Tam anlamıyla odaklandığımız için düzgün bir sonuç çıkmasını istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz ve zaman alabiliyor.
sabırsızlıkla bekliyoruz umarım güzel bir çalışma olur...
Elleriniz dert görmesin takipcisiyim
up
RazeristR
kullanıcısına yanıt
Peki bi tarih varmı ne zaman yayınlayacağınızla ilgili =) oyundan bişey anlayamıyorum
80 saatden fazla gevurca oynadım oyunu.yama çıkacak diye tekrar kuruyorum.emeğiniz için teşekkürler.beklemedeğim
ver coşkuyu reyiz
Zamanım olmadığı için çevirememiştim. Bu oyunu birinin çevirdiğini bile görmedim. Teşekkürler hocam. Bu oyun Türkçe yaptığınız için ben eski çeviri konusunu siliyorum. Elinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: SAT_Ccommander
Zamanım olmadığı için çevirememiştim. Bu oyunu birinin çevirdiğini bile görmedim. Teşekkürler hocam. Bu oyun Türkçe yaptığınız için ben eski çeviri konusunu siliyorum. Elinize sağlık.
Aynan hocam öyle bir şey mümkünse silebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: SAT_Ccommander
sen de katıl çevirene istersen babacan daha hızlı ilerler
Heycanla bekliyoruz
gecikince korkuyorum :D
Sırf bu yama için forumu ziyaret ediyorum. Arada bir bilgilendirmede bulunsan ne iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: GüzelÜlkemTürkiye
Sırf bu yama için forumu ziyaret ediyorum. Arada bir bilgilendirmede bulunsan ne iyi olur.
Vaktinizi çalmamak için yamanın çıkış tarihini ve nedenlerini belirttim. Umarım anlayışla karşılarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Razerist
Vaktinizi çalmamak için yamanın çıkış tarihini ve nedenlerini belirttim. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Alıntıları Göster
Vakti çalınan biz değil sizsiniz. Emeklerini için teşekkür ederiz.
Ellerinize sağlık. Ben de çok uzun süredir bekliyordum. Hazır Steam indirimleri de kapıda. en iyisi oyunu satın almak.. Sanırım bu sefer bu yama çıkacak :)
Elinize sağlık
bu oyun sıngle olarak ınternet baglantısı gerekmeden oynanabılırmı acaba?
Evet Oynanabilir.
Yama ile alakalı bir gelişme varmı ?
Tam bitmeden beta olarak paylaşılma durumu olabilir mi ?