Şimdi Ara

Kenshin mi Samurai 7'm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinden birini indirebilirim kaldım hangisini indiriyim diye.

• Kenshin'in OAVleri bana göre gerçek birer şaheser fakat TV serisi izlediğim en büyük hayal kırıklıklarından biri idi. (Anime dendiğimde ilk aradığım şey dramatizm ve karamsarlık olduğundan olsa gerek bu düşüncemin değişeceğini sanmıyorum) Samurai 7 tam olarak Kenshin'in ligine girmiyor (Farklarını anlatmak çok uzun şimdi) Eğer 7-8 ay bekleyebilecek isen Blade of Immortal TV serisi gelecek ve Manga'sını aşacağını sanmasam da oldukça çok şey bekliyorum bu seriden. Yok eğer şimdi birşeyler izlemek istiyorum diyorsan Kenshin OAV'leri ve Shigurui öneriyorum. Belli sorunları yüzünden her ne kadar kanımca aperatiflik seriler de olsalar Samurai Champloo yada Shura No Toki de kalburüstü örneklerdir denilebilir. Basilisk'i izlemediysen onu da deneyebilirsin.
  • Bu mesajı yazmadan bir dakika önce samurai 7'nın 16. bölümünü bitrdim. Kenshin bana göre daha güzel geldi. Robot falan, ben hoşlanmıyorum animede otürlü şeylerin ama filminin hatırına izlenir.
  • Samurai isimlerini barındırmaları dışında birbiriyle hiçbir alakası olmayan iki dizi.

biri Akira Kurusawa'nın 1956'da çektiği ölümsüz şaheserinin anime dizi uyarlaması,

öbürü 100'den fazla bölümlü tv serisi,6 bölümlü ova'sı ve 1 uzun filmi yapılmış bir klasik.

hikayeleri ve felsefeleri tamamen birbirinden farklı
  • samurai 7 aslında konusu güzeldir ama beyaz perdede animede ise robotlar ve teknoloji olarak o kadar iyi değildir
  • kenshin i izlemedim sadece samurai 7 izledim karakter olarak karakterleri çok iyiydi konusuda iyiydi ve açılış parçası harika hala hergün en az 1 kez dinlerim ama eğer samurai olduğu için izleyeceksen o yönden kenshin daha yoğun bu arada samurai 7 ın filmiyle sonradan uyarlanan tv serisi arasında baya farklılık vardır denilebilir çünkü anime filmin konusunu 15-16 bölüm civarlarında bitiriyor sonra hikayeye alternatif bir son getiriyor eğer samurai 7 izlemek istersen önceden filmini izle eski bir filmdir ve bir şaheserdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 13 Nisan 2008; 0:20:39 >
  • Adında sadece samurai geçtiği için değil iki alternatif vardı konuya bakmadım biraz ama ilk Samurai 7 indirip izleyim biraz daha kısa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtlh.yil

Adında sadece samurai geçtiği için değil iki alternatif vardı konuya bakmadım biraz ama ilk Samurai 7 indirip izleyim biraz daha kısa.

sonları beni baya üzmüştü hele bir yer vardıki şimdi söylesem olmaz keyfi kaçar dizinin
  • ikisini aynı kâseye koyup seçim yapılamaz bence..

yapım yılı farkı var ve felsefe...

arada ağlamak istersen ve eline katana alıp sokaklarda koşuşturmak gibi bir niyetin varsa KENSHİN ;) tam gaza getiriyor bazı bölümleri...sokağa çıkarken battousai psikolojisiyle çıkıyorsun..aslında güzel oluyor :D

gözünün korktuğu kişilere dayılanıp dövebiliyorsun yada gözlerini korkutabiliyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

ikisini aynı kâseye koyup seçim yapılamaz bence..

arada ağlamak istersen ve eline katana alıp sokaklarda koşuşturmak gibi bir niyetin varsa KENSHİN ;) tam gaza getiriyor bazı bölümleri...sokağa çıkarken battousai psikolojisiyle çıkıyorsun..aslında güzel oluyor :D

gözünün korktuğu kişilere dayılanıp dövebiliyorsun yada gözlerini korkutabiliyon

dur yaw adamaı korkutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

ikisini aynı kâseye koyup seçim yapılamaz bence..

Doğru valla Bu arada Battousai'ın kılıç tekniğinin adı neydi?

• Hiten Mitsurugi
  • Kenshini hiç sıkılmadan bi solukta izledim Samurai 7yi indirdim 10 bölüm izledim izleyemedim sıkıldım kapattım halada izlemiş deilim hdd boş yer kaplıo walla izlemicem galiba sen Kenshini izle
  • imzayı görünce seni mai sandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

imzayı görünce seni mai sandım

aha bulduk aranan kişiyi

the copy of mai
  • bana göre kenshindir ama ovaları cok güzel gercekden.
    vaktim cok diyorsan 95 bölümüde izliyebilirsin.
  • @dombilibili @Giray Han

Eywah yakalandık ben suçsuzum abiler ben zaten polis olmak istemiştim hayat kötü yola itti beni

Bide kopyası deil Maicimin ilk ve tek müridiyim
  • Dostum eğer oturup hem düşünerek hem eğlenerek izlemek istiyorsan Kenshin'i izle. Çünkü Kenshin'i klasik yapan şey altında yatan felsefesidir. Benim hayatımı baştan sona değiştiren bir anime oldu Rurouni Kenshin. Kısa soluklular arasında en iyilerden biri Samurai 7'dır. Ama dediğim gibi öncelikle Kenshin'i izle.

Saygılar...Gökhan...
  • Kenshin gönlümde kral tahtında oturmaktadır :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.