Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kensington Pro Fit Ergo Trackball (Profesyonel - Orijinal) Satın Al 27 Ocak 2025 17:43 1 1 Kensington Pro Fit Ergo Trackball (Profesyonel - Orijinal) Kensington Pro Fit Ergo Trackball ABD'den geldi. Orijinal ürün. Özellikle grafik tasarım ve benzeri işler için profesyonel mouse. İnanılmaz ergonomik, çok rahat bir kullanımı var. Saatlerce kullanımdan sonra bile el ağrısı, kol ağrısı sıfır. Sanki hiç PC kullanmamış gibi. Karpal tünelden muzdarip olanlara da bire bir. Toplamda bir ay kullandım. Kensington kalitesi malum. Ama Aliexpress'teki çakmalarla karıştırmayın. Satma sebebim: trackball olayına alışamadım. Ayrıca shoorer oyunlarında beceremedim. O oyunlar için de ikinci bir mouse kullanmak istemedim. Programlanabilir tuşları, coklu cihaz bağlantısı, farklı baglanti türlerini desteklemesi vs... Ürünü araştırmanızı tavsiye ederim. İstanbul, Şişli ve civarında elden teslim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kensington Pro Fit Ergo Trackball (Profesyonel - Orijinal)