Şimdi Ara

Kenwood MW 796 fırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KENWOOD'un MW 796 IZGARA/MİNİ FIRIN/EKMEK YAPMA ve MİKRODALGA FIRIN hepsi bir arada olan ürününü kullanan varmıdır acaba? Fırın fonksiyonu nasıldır, kek börek pişer mi ? tepsi koyulacak yer varmı ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürlerrrrr.....

• Kenwood MW 796 ........... Ben de bu modeli aldım 10 gün kadar oluyor.

Ekmek yapma fonksiyonu için tecrübem : Eğer ben pirpiriklenmediysem malzemeleri tam karıştırmadı gibi geldi bana çıkarıp elde yoğurdum süper oldu. (Üstelik de hamur soğumuştu, olmaz sandım ama oldu) Sert unla tam unu eşit karıştırdım. Diğer her özelliğini fırının tariflerine göre uyguladım. 2. denemem de yoğurma işine müdahele etmeyeceğim bakalım nasıl olacak...
    Kek pişirme tecrübem : Konvansiyon menüsünde önce 170 sonra (son 15 dk.) 190 a alarak pişirdim (Slikon kek kalıbında yapmıştım ilkini yükseklik olarak çok yüksek bir kalıp olmasına rağmen altı üstü eşit pişti, süper oldu. 2. kekimi teflon kalıpta yapayım dedim(çapı büyük, yüksekliği diğerinin yarısı ) bu tam bir fiyasko oldu, üstü pişti altı çiğ hamur kaldı.). Bi terslik var ama anlamadım, bir daha slikondan başka kalıba cesaret edemem sanırm.

Bu aleti çözmek bilgisayarı çözmek gibi bişey, ama bi çözersem her şey süper olacak, kalite akıyor resmen. Boyut olarak da büyük diğer mikrodalga fırınlardan. Ancak normal boyutlardaki fırın tepsileri sığacak kadar değil.

Tecrübeli arkadaşlar, lütfen iyi kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, hepimizin ortak FİYASKOlarından bir şeyler çıkarararak MÜKEMMELe ulaşırız eminim.

Bu arada, Ankarada oturanlar için en uygun fiyat Ovacıktaki Forum Ankara Media Mark da.

• Bu fırın beni çıldırttı resmen.Yufkadan börek yapalım dedik.Konvansiyon ile denedik olmadı.Izgara+konvansiyon olmadı.Olayı abarrtık 210 derecede konvansiyon+ızgara+mikrodalga yine olmadı.Ya biz hata yapıyoruz.Ya da bu fırının pişirme sistemi farklı.Ya da ekmek yapma bölümünde yapıcaz.Zaten pişmiş olan yufkayı pişirmeyen fırın neyi pişirecek anlamadım.Yetkili servis olayıda çok güzel değil.Fırını kötülemek istemiyorum belki bizde hata ama çok fonksiyonlu ürünler bana pek cazip gelmio artık. Bu fırın tam anlamıyla kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

teşekkürler......
  • Çözebildiniz mi, alışabildinizmi ?

Ben hala memnun değilim, hele fırın özelliği çok kötü. Pişirme süresi çok uzun, üstelikte hiç güzel olmuyor.

Aranızda ingilizce bilen biri varsa kullanım kılavuzunu ingilizcesinden tercüme edip buraya ekleyebilirmi, hepsiburadanın yorumlarında Türkçe kullanım kılavuzunun çeviri hatalarıyla dolu olduğunu yazıyor, belki de sorunlarımızı bu yüzden çözemiyoruzdur.
  • Fundalevent siz de Ankaradaymışsınız, ne yapmalıyız? Verdiğimiz paranın hakkını verebilecek mi bu makine bize sizce?
  • Bence fazla para vermeyip sadece mikrodalga alın MW598 230 TL vb.
  • graphera için bilmem ama Funda ve benim için artık çok geç....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel ekmekler yapıyorum artık makinemde (ağustostan beri), hatta artık dışardan hiç ekmek almıyorum,
    elektrik tüketimi çok düşük fatura neredeyse sadece 2-3 TL arttı ayda. Ekmeğe verdiğim parayla hesaplanınca un+elektrik;
    kesinlikle tasarruflu, hijyenik ve pratik olması da cabası

Ayrıca dün bir kakaolu kek yaptım ki, süper oldu....

Fırın olayında hala bir ilerleme kaydedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayfer55 -- 23 Aralık 2010; 11:20:21 >
  • Arkadaşlar MW 796 kullanım klavuzu elinde olan arkadaşlar pdf yapıp gönderebilirler mi acaba...

a_altun@hotmail.com
  • Memnun kalmayip satan varsa alirim bendekine yedek parca icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.