Şimdi Ara

Kenwood radyosu bir garip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kenwood KDC-MP522 oto cd/mp3 çaları alıp taktırdım ancak radyosu ancak 98.1 ya da 98.3 gibi sonu tek sayıyla biten FM istasyonları çekiyor. 98.2 ya da 98.0 olanları çekmiyor hatta manuel olarak bile ayarlanmıyor, ekranında göstermiyor. 98.1'den direkt 98.3'e atlıyor. 100.00 Power FM bile dinlenemiyor çünkü ararken (manuel ya da otomatik) 99.9'dan 100.1'e atlıyor!!

Kafayı yemek üzereyim, bu nedendir acaba??? Bilen duyan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler. Cihazı ABD'den almıştım bu arada, acaba bir uyumsuzluk mu var diyeceğim ama FM bandı standart neden böyle bir şey olsun ki...

• malesef standard değil cihazı amerikadan alırken european tunning diye tabir edilen bizim frekanslara uyumunu sormanız gerekiyordu geçerli çözümü olduğunu bilmiyorum çünkü tunerın ana kartı böyle yazılıdır
  • http://www.bingbangzoom.com/show_product_details.jsp?cid=47479

bakın bu ilandaki cihazın özelliklerini inceleyin örnek olarak göstermek istedim
  • can a katılıyorum.. amerika için olanlardan o ürün.
  • Yanıtlar için teşekkürler, acaba bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur?? Bu cihazdan anlayan İstanbul'da bildiğiniz servis var mı? Bir baktırayım hiç olmazsa..
  • Yabanci bir siteden problemin cozumunu buldum, belki baskalarinin da isine yarayabilir diye yaziyorum:

Cihazin ustundeki 1 ve 5 tuslarina basili tutarken RESET yaparsaniz cihaz Avrupa FM ayar moduna geciyor ve tum istasyonlari problemsiz cekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F30 gelen ilginç ses.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.