Şimdi Ara

Kenwood (Rms 300W) Anfiye Uygun 25cmlik Subwoofer Onerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • spl_34 doğru demiş, senin tesisatçı bir yerlerden duyduklarını aktarmış ama eksik aktarmış.

sen 30luk istiyorsan 30luk tak
  • Okey arkadaslar saolun.
    Bu 350rms anfiye uygun 30luk arastirmasi yapiyim birazda ;)
  • Ya arastirma yaptim bu anfi 300 rms ama cok daha fazlasini kaldirir diyorlar. bunun kriteri nedir.
    bu anfi max 1100 w oldugu icin illa 300 watt rms si olan bir subwoofer diilde 500w rms olan bir subwooferida alsam kaldirirmis. Bu konuda bilgi sahibi arkadaslar lutfen yazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 1 Aralık 2006; 15:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih29

Ya arastirma yaptim bu anfi 300 rms ama cok daha fazlasini kaldirir diyorlar. bunun kriteri nedir.
    bu anfi max 1100 w oldugu icin illa 300 watt rms si olan bir subwoofer diilde 500w rms olan bir subwooferida alsam kaldirirmis. Bu konuda bilgi sahibi arkadaslar lutfen yazsin.

yok öyle bişey kim demişse yanlış demiş,max. yazan değerler ile rms arasında herhangi bir bağlantı yoktur,senin amfinin rms gücü ne kadarsa en fazla o güçte bir subwoofer bağlayacaksın,daha güçlüsünü bağlamanın bir faydası olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

Orjinalden alıntı: salih29

Ya arastirma yaptim bu anfi 300 rms ama cok daha fazlasini kaldirir diyorlar. bunun kriteri nedir.

yok öyle bişey kim demişse yanlış demiş,max. yazan değerler ile rms arasında herhangi bir bağlantı yoktur,senin amfinin rms gücü ne kadarsa en fazla o güçte bir subwoofer bağlayacaksın,daha güçlüsünü bağlamanın bir faydası olmaz...

Tesekkurler. mantikli olanda bu. dedigin gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.