Şimdi Ara

Kepek için Clear şampuan kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce head&shoulders kullandım. Kepeği bitirdi ama aynı şampuana devam etmeme rağmen yine başladı. Kaç aydır axe kullanıyorum ama pek etkisi olduğu söylenemez. Başka konularda clear önerenler vardı. Aranızda clear kullanan var mı? Önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• önerilir, ferahlatıcı özellikli olanı kullanıyorum gayet başarılı
  • düzenli kullanmadım ama babamın clear men şampuanını kepek sorunum olduğu zaman kullandım saçlar bembeyaz.kepek sorunun varsa eczaneden özel şampuan al benim geçen sene olan sorunum halloldu
  • önerilir, sonuç olumlu, ayrıca naneli olan harika ondan kullan
  • Arkadaşlara katılıyorum nanelisi iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki tüm sampuanlari kullandim hicbiri gecirmedi. eczaneden ilac almistim adini unuttum, onu kullaninca az da olsa gecti. dandik ilac alma paraya kiy 40-45 TLliklerden al.Eczanede bulursun.

• Aylardır kullanıyorum kepek falan kalmadı clear men iyi gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tavsiye ederim 1 tane bile kepek kalmadı
  • Köpek için okudum diyenler gelsin
  • Yağlı saçlar için kullanıyorum 1-2 hafta oldu biraz azalttı düzenli kullanımda azaltacağına inanıyorum ben.
  • pempe kutuda şıvazkop var ablamın şampuanı ben kullanıyor saçlarım hem parlak hem ipeksi hem kepeksiz oluyor.bayanlar için yapılmış ama bende işe yaradı.
  • Amway'in bir şampuanı var onu kullanıyorum kepek falan kalmadı başka şampuana geçince tekrar başlıyor. Birde baya bir eskiden eczaneden bir şampuan almıştım sanırım artık üretilmiyor o çok iyi gelmişti. Silindir şeklinde bir kutusu vardı.Şampuanlarını eczane gibi yerlerden almanı tavsiye ederim market malları pek iyi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinci1

Köpek için okudum diyenler gelsin

+1
  • Saca gore degisiyor durum . Ben sadece elidorun mavi kutulusunu kullanabiliyorum buda kepege etkili . Clear h&h panten dove kas kati yapiyor benim saclari

• mentollüsü süper tavsiye ederim hele biraz bekletttimi kafada
  • şöyle bişey var bende önceden clear flaan kullanırdım forumda hep yazılırdı yo kzararlı kimyasal çok zararlı zararı var bitkisel kullanın diye şimdi bıoxcın aldım bitkisel diye şimdi herkes clearcı falan olmuş onlar acaba bıoxcın elemanları falanmıydı
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler Sonra gidip alayım bakkaldan naneli olanından. Tekrar teşekkürlerBu arada eczaneleren kim bilir kaç tane şampuan aldım hiç biri işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 28 Ağustos 2012; 17:49:04 >
  • başlığı kepler diye anladım...
  • ferahlatıcıdan kulanıyorum gayet güzel önerirlir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.