Şimdi Ara

Kepek sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir çok kişide saçlarda çok dökülme oluyor. Özellikle kadınlarda bu durum çok önemli genetikse vahim benim strese dayalı bir dökülme oldu. Öncelikle stresten uzak durdum. :)kesinlikle bitkisel şampuanları deneyin derim Ben şuan Bioxcin QUANTOM alıyorum.

• Yorumları okudum. En büyük problem egzama sıcak sudan kurtulun geçecektir. Bende problem kepek inanılmaz derecede fazla idi tabi kadınlarda olması can sıkıcı ben çözümü Bioxcin aqua DS kullanarakaştım. Öneriyorum.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökçe7 -- 13 Ekim 2022; 11:25:11 >
  • ya şampuanı uzun zamandır kullanıyorum. Düşündüm şurdaki yorumları okuyum. O kadar çok yorum var ki şaşırdım desem yeridir. Bende saç canlılığı uzun zamandır. Yoktu ve dökülme çok hızlıydı. Bioxcin aqua kullandım ve yukarıda yazdıklarıma son verdim. Şuan çok memnunum.

• Merbalar benim saç ince ve aşırı yağlan a oluyordu kepekte kar gibi dökülür elesem Bi kaç uzmana gittim boş çok şampuan aldım boş en sonunda vichy dercos şampuan normal yağlı ve kepekli 390 ml aldı. Yağlanma gitmedi ama kepeği kesti biraz pahalır deneyin derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.