arkadaşlar yaw çok kepek var bende haftada 7 gün başımı yıkıyorum 2 kere banyo yapıyorum. ama kurdulamıyorumblendax kullanıyorum ama kurtulmuyo hacılar bide kepegin tanımı yapın ne işe yarar nasıl kurtulurum
ben hedenşoldırs kullanıyorum,gayet kepeksizim. ha bide saçlarını mutlaka iyice durula,iyice kurut...
konozal diye bir ilaç var onu kullanıyorum. şampuan gibi aynı..kepek mepek kalmıyor..
ilhan mansız gibi clear kullansaydın sende de kepek problemi olmazdı
saçın çok kuru şampuan seçimin yanlış olabilir tedavisi şekerli su bana bi berber söyledi 3 yıkamada kepeğe elveda dedim
quote:
Orjinalden alıntı: Dx
konozal diye bir ilaç var onu kullanıyorum. şampuan gibi aynı..kepek mepek kalmıyor..
nasıl birşey pahalımı hap mı
Kepek sorunu için; 1- Ketoral(Bitki özlümü öyle birşey,kırmızı renkte eczanelerde satılıyor) 2-Head & Shoulders Mentol Ferahlığı,dışı yeşil renkde. Bunların 2sini düzgün bir biçimde uygularsan, belli bir süre sonra kafanda kepek olan yerlerin yandığını hissedeceksin, tabi ki tatlı bir acı (: Bu 2 şampuanı kullandıktan sonra geçiceğine inanıyorum, çünkü bende çok çektim
quote:
Orjinalden alıntı: IKıroooI
quote:
yok eczanelerde bulunur 4.5 ytl almıştım en son..şampuan gibi aynı..nasıl şampuan da sürüyorsan ondada öyle yapıyorsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: IKıroooI
quote:
yok eczanelerde bulunur 4.5 ytl almıştım en son..şampuan gibi aynı..nasıl şampuan da sürüyorsan ondada öyle yapıyorsun
araştırıp alıcam
kepek bildigim kadarıyla normalde bayagı bir hılı buyuyen sac derisidir bir cilt hastalıgıdır eger kafanızdaki kepek sedef yada egzama gibi gorunmuyorsa sadece kepekse kepek sampuanı gecirir buyuk ihtimalle fakat dedigim gibiyse siz en iyisi bir cildiye uzmanına gorunun (bende de kepek vardı hemde pul kadar cıkıyordu simdi hedenşoldırs :) kullanıyorum 2 gunde 1 yıkamayla bayagı azalıyor)
bendede var valla kullanmadık şampuan bırakmadım bi heden şoldırssw :D kullanmadım onuda denicem bakalım
Bendede kepek sorunu vardı doktora gittim. Banyodan önce saçıma sürmem gereken bi formül yazdı eczanede yaptırdık. Daha sonra banyoya girmeden bi kaç dakka önce sürdüm. Banyoya girdim banyoda 2 defa ketoral denilen bir medikal şampuan var. Onunla yıkadım 2 sefer sonra blendax'ın kepeğe karşı etkili şampuanını kullandım. Banyodan çıktım iyice kurulandıktan sonra giyindim. 1 gün sonra ise yine doktorun önerdiği bir saç kremi gibi olan birşey var. Onu biraz elime döküyorum. Parmaklarımla masaj yapar gibi saç derime yediriyorum. Şu anda hiç bir kepek sorunum yok çok mutluyum. Sıklıkla banyo yapmak gerekiyor yoksa kepek sorunu bir kaç ay sonra yine başlar dedi doktor. Tabii bende pek birşey olmadı.
Sık Sık Banyo Yapın , Başınızı İyi Durulayın 2-3 Hafta Sonra Geçer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme