Şimdi Ara

KERATİN Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla Keratin uygulaması kuaförlerde maşa ile ısıtılarak yapılıyor.Hazır alınıp evde sürülebilen pratik kaliteli ürünler varmıdır? Bilen varsa yorum bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• Natura keratin bizzat uyguladım 2 haftayı geçiyor yumuşacık ve sağlıklı.Evde kendinize maşa yapabiliyor iseniz saçlarınızda maşalanacak uzunlukta ise gayet basitçe uğraşarak yaparsınız.Abartıldığı kadar zor işlem değil
    Lakin düzlük için 48 saat beklemek ver 24 saate bir presslemek lazımdır
    Ben beklemeden yıkadım kıvırcık saçım dalgalı oldu ama böyle daha hoş fönle 2 dk da düzde yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TavukPilav

Natura keratin bizzat uyguladım 2 haftayı geçiyor yumuşacık ve sağlıklı.Evde kendinize maşa yapabiliyor iseniz saçlarınızda maşalanacak uzunlukta ise gayet basitçe uğraşarak yaparsınız.Abartıldığı kadar zor işlem değil
    Lakin düzlük için 48 saat beklemek ver 24 saate bir presslemek lazımdır
    Ben beklemeden yıkadım kıvırcık saçım dalgalı oldu ama böyle daha hoş fönle 2 dk da düzde yapabiliyorum

Teşekkürler.

Esasında düz olsada iyi ama amacım saçı besleyip kopmaları engellemek.Söyledığiniz ürünü araştıracağım.

• ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Ölü saçı diriltiyor yada öyle gözüküyor :) Araştırın başka çözümü yok bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TavukPilav

Ölü saçı diriltiyor yada öyle gözüküyor :) Araştırın başka çözümü yok bu işin

Saçlarım 16-18 cm civarında yani maşa kullanılabilir diye düşnüyorum.Yegenlerimde maşa var.Onlara yaptırabilirim.Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.

• uygulayabilirsiniz tabiki de benimde saçlarımda kalıcı fön var ve özellikle bu işlem sonrası daha çok bakmam gerekti saçlarıma.Ben Liquid keratin setini kullanıyorum sizde kullanabilirsiniz :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE UYGULAMA SİLME
    12 yıl önce açıldı
    Mezoterapi Nedir?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.