Bildirim
keremcem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adam iyi söylüyo, ama çok fazla da dinlenmemesi iyi olur bence... -
yukarı -
İsmi tipsiz.(auhsdhasod bu ne biçim bir tanım.) -
ben de seviyorum keremcem i
sesi ve şarkıları güzel,kendisi de çok sempatik -
yukarı -
Kadife Kelepçe ve Nerelere Gideyim isimli şarkıları benim favorilerim arasında. Arka planda sürekli çalan şarkılar. Daha sonra Gökhan Kırdar'dan Yerine sevemem , Çelikden Hercai , Gökhan Kırdar Bu kalp seni unuturmu , İlhan şeşen neler oluyor bize , levent yüksel zalim - medcezir , tarkan unutmamalı. Sürekli çalan şarkılar. Hepside güzel tavsiye ederim. -
dizisi ile de baya sempati toplamış durumda.. Tip desen mükemmel.. Şarkılar desen süper. Benim gibi Türkçe dinlemeyen bir adama bile dinletebildiyse bravo :) -
Keremcemi dizide görüp beğeniyorsunuz sonrada adam osursa ne güzel şarkı söyledi diyosunuz
Bu kızlarda dizide görüyor hemen aşık oluyor gerçek hayatta kendilerine yapan olsa hiç bakmazlar bile!
Hadi canım marş marş.
TÜRKÇE ŞARKI DİNLEMİYON ANLADIKTA BİR TEK KEREMCEM Mİ GÜZEL!
KIRAÇI DA DİZİDE OYNATALIM BARİ.
Benim bi kız arkadaışm var KEREMCEM bilmem aşk oyunu vs diyip duruyor zaten gıcığım var!
-
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
Keremcemi dizide görüp beğeniyorsunuz sonrada adam osursa ne güzel şarkı söyledi diyosunuz
Bu kızlarda dizide görüyor hemen aşık oluyor gerçek hayatta kendilerine yapan olsa hiç bakmazlar bile!
Hadi canım marş marş.
TÜRKÇE ŞARKI DİNLEMİYON ANLADIKTA BİR TEK KEREMCEM Mİ GÜZEL!
KIRAÇI DA DİZİDE OYNATALIM BARİ.
Benim bi kız arkadaışm var KEREMCEM bilmem aşk oyunu vs diyip duruyor zaten gıcığım var!
YOK YA ERKEKLER ANGELİNA JULLY'I ÇOK BEĞENİYORUM
DÜNYA DA ONUN KADAR GÜZELİ YOKTUR DEDİĞİNDE
BİZ BİŞEY DEMİYORUZ DA
KIZLAR KEREMCEMİ SEMPATİK BULUNCA
ERKEKLER NEDEN KÖPÜRÜYO ANLAYAMADIM YANİ
EVET KEREMCEM GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞIKLI ÇOK SEMPATİK
HEM SESİ ZATEN BENİ BİTİRİYO
KISACASI HARİKA
-
BİZ ERKEKLER ANGELINA JOLIE(JULLY DEĞIL)YADA ONUN GİBİSİNİ NEREDE GÖRSEK BEĞENİRİZ! VE GERÇEKTEN DE ÖYLE GÜZEL!
Ama Keremcemi siz dizide ki rollerinden dolayı öyle beğeniyorsunuz.
Gerçek hayatta tanımadığınız şekilde o karşınıza çıksa suratınamı bakarsınız?
HAYIR BAKMAYIZ ÇÜNKÜ TANIMIYORSAK BAKAMYIZ DİYECEKSİNİZ!
BENDE ŞUNU SÖYLÜYORUM ANGELINA JOLIEYI TANIMASAN DA BEĞENIRSIN GERÇEKTEN HARIKA -
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
BİZ ERKEKLER ANGELINA JOLIE(JULLY DEĞIL)YADA ONUN GİBİSİNİ NEREDE GÖRSEK BEĞENİRİZ! VE GERÇEKTEN DE ÖYLE GÜZEL!
Ama Keremcemi siz dizide ki rollerinden dolayı öyle beğeniyorsunuz.
Gerçek hayatta tanımadığınız şekilde o karşınıza çıksa suratınamı bakarsınız?
HAYIR BAKMAYIZ ÇÜNKÜ TANIMIYORSAK BAKAMYIZ DİYECEKSİNİZ!
BENDE ŞUNU SÖYLÜYORUM ANGELINA JOLIEYI TANIMASAN DA BEĞENIRSIN GERÇEKTEN HARIKA
manyaksın sen yaa
Keremcen'e Peki o kim ya
-
Medya maymunu olmayalım..!
adam 2 şarkı yaptı die bide yüzü güzel die aşk ile ilgili şarkılar yapıup damardan girdiği için adamı göklere çıkarmaya gere yok...
Böyle tipler gelir geçer...!
ne alakası war angeline ile keremcemin
bizim ülkemizde böylelerini yıldız yaparlar...
sago'nun dediği gibi konserlerde lavuğun aklında para war kızlar zaten çantada keklik...!!!!
Ne zaman uyanacak acaba bu millet..! -
idare eder çok güzel değil
o kadar güzel şarkılar var hem onun şarkıları çok duygusal değil
adamın bi karizması var işte başka bi şeyi yok çok da yakışıklı değil bence -
bırakın kızlar keremcemi BEN varım.Hocam benım sesimde çok güzel.... :) istersen fransızca bile sölerim şarkı türkçe dinlemiyorsun ya hani o yüzden şey ettirdim -
@FouBoy Ben erkeğim... -
aman deyim ben saaa -
çocukta ses var görüntü var sempati var daha ne olsunnnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazyağmuru_356 -- 26 Ocak 2006 0:27:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: yazyağmuru_356
çocukta ses var görüntü var sempati var daha ne olsunnnn
+1
bi de zevkler ve renkler tartışılmaz
isteyen istediği sanatçıyı beğenebilir -
arkadaşlar bi erkek olarak ben de bişeyler sölemek istiyorum ya neden kızlar beeniyo diye çocuğu çekemiyorsunuz onu anlamadım
ben çok fazla dizi izleyen biri değilim ama bir kurtlar vadisini bir de aşk oyununu hiç kaçırmadım bence dizi gayet güzel ne kadar basit ve yeşilçam ürünü gibi dursada biliyoruz ki içimizden olan birşey basit de olsa bizi her zaman etkiliyor. izlemeyenler varsa da tavsiye ederim.
bu arada keremceme gelince bence içi neyse dışı o harbi bi çocuk dizide ki rolu de öle zaten ee egeli olması da işin içine girince başka oluyo:) ya bence bu kadar yormamak lazım şuaralar iyi işler yapıyo ve kaliteli birine benziyo kalıcı olur umarım.
saygılarımla...
Benzer içerikler
- the north face orjinal olduğunu nasıl anlarız
- abilify kullananların yorumları
- nargile neden baş döndürür
- günde 20 km yürümek zararlımı
- kapağı açılmamış şarap bozulur mu
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X