Şimdi Ara

Kernel-Power hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım donduğunda veya kendi kendine reset attığında olay görüntüleyicisine baktım son 2 aydır hep aynı hata uyarısı vermiş. Bu ne anlama geliyor? (Sistemi 1 yıldır kullanıyorum özellikle son 2 aydır kendini resetliyor veya aniden donuyor)

Kernel-Power hatası

Sistemim;

1050 Ti ekran kartı
    1500X işlemci
    8 GB RAM
    B350M anakart
    1 TB sabit disk
    600W güç kaynağı
    Windows 10 işletim sistemi

• O hata bilgisayarın düzgün kapatılmadan yeniden başladığını gösterir.
    Güç kaynağın performans kaybına uğramış ısındığında bu performans kaybı dahada artıyor özellikle tam yükte kullandığında reset attırtıyor. Başıma gelmişti. PSU Değiştir dene sorun yaşamzsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

O hata bilgisayarın düzgün kapatılmadan yeniden başladığını gösterir.
    Güç kaynağın performans kaybına uğramış ısındığında bu performans kaybı dahada artıyor özellikle tam yükte kullandığında reset attırtıyor. Başıma gelmişti. PSU Değiştir dene sorun yaşamzsın.
    Hocam ben bir bilgisayarı komple temizledim bakalım yeniden bu hatayı verecek mi ona göre sonucu yazarım. PSU değiştirmeden önce tüm ihtimalleri değerlendirmek istiyorum :D
  • Merhaba imzamdaki sistemi kullanıyorum. Bende önceden 1-2 sefer denk geldiğim hataya bu ay içinde yarım saatte bir bu hatayı alır oldum. Grafiği düşük oyunlarda sıkıntı yaşamaz iken Pubg, Csgo oyunlarında 5 dk içinde siyah ekran hatası alıyordum hata kayıtlarına bakınca sendeki ile aynısı çıkıyordu. Sistem bileşenlerini tek tek değiştirerek denediğim halde sorunu ekran kartı ve power üzerinde durarak buldum. Rx580 ekran kartımı arkadaşımdaki rx570 ile değiştirdim şuan sıkıntı ortadan kalktı hata almıyorum arkadaşın dediğine katılıyorum power değiştirip güçlü bir power alsan sorun çözülür çünkü bendeki sorun iki ekran kartı arasındaki voltaj farkı yüzünden sorun çözüldü. Durumu biraz düzeltince güçlü bir power alıp tekrar deneyeceğim. Arkadaş çevrende varsa eğer alıp test edip emin olduktan sonra power almanı tavsiye ederim. Bu sadece bir öngörü diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redaust01 -- 6 Eylül 2019; 18:3:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.