Şimdi Ara

kervan olayı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben uzun zamandır kervan yapmıyordum dün bu yuzden kervan yapayım dedim. fakat acaip sasırdım. tek yıldız olmama ragmen oyuncu tiefler bana daldı üstelik görür görmez. bu nasıl oluyo avrupa sroda bu mumkunmu artık böylemi olucak kervan olayları. acaip canım sıkıldı yaa

• +40 levelsen dalabilirler ama -40 san dalamazlar
  • artık +40 level isen player thiefler dalabiliyor ama -40 isen npc thieflere ölmedigin sürece kimse dalamaz + thieflere npc hunter cıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperNukerMan

+40 levelsen dalabilirler ama -40 san dalamazlar

heaüüüüüww
  • ben 41 lvl de tek yıldız kervan çekiyosam 80 lvl thief bana dalabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurci

ben 41 lvl de tek yıldız kervan çekiyosam 80 lvl thief bana dalabilirmi

heaüüwwww +2
  • evet dalabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ohoooo bu ne yaw o zaman amma kötü bi durum bu böyle önceden ne kadar rahat rahat gidp gelebiliyoduk şimdi yola cıktıgımızda 60-70 lvl adamlar bize dalabiliyo demek çok kötu çooooook.

ayrıca bilgilendirdiğiniz içinde tesekkür ederim...
  • 40 a kadar kefen paralarını toplayın derim
  • Bence 40 leveldan sonra saldırmak mantıklı yoksa çok yüksek levellardan başkası 1 yıldızlı ticaret yapmaz peki o zaman thiefliğin ne anlamı kalır ki
  • bir yıldızlıdan fazla demek istemiştim
  • ÇOK SAÇMA bi olay bnce
  • gayet mantıklı yerde mal arıyıp da kervan yaptırcam diye uğraşmaktan kurtuldum en azından yatırcam alcam
  • 40+ kerwan dwri sona erdi
  • Joymax hata yaptı bence.Mesela şöyle birşey yapılabilir.1* a 40- ler.2* a 50-.3*60- ler.4*70-.5*80- ler dalmalı.Değerler değiştirilebilir tabi.Ama ortalık aç kurt kaynıyor EU karakterlerle 30 dan önce kervan yapmak baya zor zaten.
  • 40 lvle kadar götürebildiğin kadar kervan götürecen ondan sonra hunter yada thief olacan . ben traderliği bırakmam diosan yanına 70-80 lvl bi hunter bulman lazım yoksa senin kervan mefta
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_ztrk

40 lvle kadar götürebildiğin kadar kervan götürecen ondan sonra hunter yada thief olacan . ben traderliği bırakmam diosan yanına 70-80 lvl bi hunter bulman lazım yoksa senin kervan mefta

1 tane yetmez lale devri bitti sen hunter kulübündensin bunu bilmen gerek
  • 40 a kadar trader sonra thief olcaz desene :D bide artık ölle herkez deveden inmeden hotan dw yapamayacak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.