Bildirim
kervan olayı ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
+40 levelsen dalabilirler ama -40 san dalamazlar -
artık +40 level isen player thiefler dalabiliyor ama -40 isen npc thieflere ölmedigin sürece kimse dalamaz + thieflere npc hunter cıkıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: SuperNukerMan
+40 levelsen dalabilirler ama -40 san dalamazlar
heaüüüüüww -
ben 41 lvl de tek yıldız kervan çekiyosam 80 lvl thief bana dalabilirmi -
quote:
Orjinalden alıntı: gurci
ben 41 lvl de tek yıldız kervan çekiyosam 80 lvl thief bana dalabilirmi
heaüüwwww +2 -
evet dalabilir -
ohoooo bu ne yaw o zaman amma kötü bi durum bu böyle önceden ne kadar rahat rahat gidp gelebiliyoduk şimdi yola cıktıgımızda 60-70 lvl adamlar bize dalabiliyo demek çok kötu çooooook.
ayrıca bilgilendirdiğiniz içinde tesekkür ederim... -
40 a kadar kefen paralarını toplayın derim -
Bence 40 leveldan sonra saldırmak mantıklı yoksa çok yüksek levellardan başkası 1 yıldızlı ticaret yapmaz peki o zaman thiefliğin ne anlamı kalır ki -
bir yıldızlıdan fazla demek istemiştim -
ÇOK SAÇMA bi olay bnce -
gayet mantıklı yerde mal arıyıp da kervan yaptırcam diye uğraşmaktan kurtuldum en azından yatırcam alcam -
40+ kerwan dwri sona erdi -
Joymax hata yaptı bence.Mesela şöyle birşey yapılabilir.1* a 40- ler.2* a 50-.3*60- ler.4*70-.5*80- ler dalmalı.Değerler değiştirilebilir tabi.Ama ortalık aç kurt kaynıyor EU karakterlerle 30 dan önce kervan yapmak baya zor zaten. -
40 lvle kadar götürebildiğin kadar kervan götürecen ondan sonra hunter yada thief olacan . ben traderliği bırakmam diosan yanına 70-80 lvl bi hunter bulman lazım yoksa senin kervan mefta -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_ztrk
40 lvle kadar götürebildiğin kadar kervan götürecen ondan sonra hunter yada thief olacan . ben traderliği bırakmam diosan yanına 70-80 lvl bi hunter bulman lazım yoksa senin kervan mefta
1 tane yetmez lale devri bitti sen hunter kulübündensin bunu bilmen gerek -
40 a kadar trader sonra thief olcaz desene :D bide artık ölle herkez deveden inmeden hotan dw yapamayacak :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X