|
Bildirim
|
İnsanların yıllarca çalışıp aldığı malına böyle kolayca zarar vermek şeref yoksunluğudur.Hepsi de kaçıyor , yiyorsa vurduktan sonra durun konuşun.Ben arabalar masum demiyorum ama motor her bulduğu aradan geçer sonra şeridi ortalayınca beni araçtan saymıyorsunuz der.Bu ayna kırıcılar çok cesurmuş.
|
Araç sürücüsü olarak onlarca motor kanalı takip ediyordum hoşuma gidiyordu sohbet vs fakat öyle bir hal aldı ki tüm motorcular sohbetten ziyade en ufak bir kusurda el kol hareketi yapar prim kasar hale geldi.
motorcular genel olarak sıkıntılı insanlar kendileri hertürlü naneyi yer araç sürücüsü sinyal yakmasın demedikleri laf kalmaz uzak durmak lazım |
kuralların uygulanmadığı muz cumhuriyeti sistemlerinde böyle şeyler olur
motosikletlerin neredeyse tamamı sürekli kural ihlali yapıyor, yasal olarak ne emniyet şeridi kullanabilir ne de şerit aralarına girebilirler, hız sınırlarına uymak zorundadırlar, tehlikeli geçişler yapamazlar, yok bizim kıyafetimiz kalın çok sıcak sürekli hareket etmemiz gerekler, yok arkada durursak geriden gelen arkadan vurur sıkıştırırlar falan palavra laflar otomobil sürücülerinin çoğu insanlık olsun diye yol veriyor diye kendi yolları zannediyorlar her girdikleri yeri, özellikle de kurye vb motosikletler ne kaldırım tanıyor ne yaya yolu sonuç itibariyle motosikletler görmezden gelinmez ve adam akıllı cezalar yazılırsa, o ayna kıran arkadaşlar da ceza makbuzunu ellerine aldıklarında aslında kullandıkları yolun yasak olduğunu anlayacaklardır, ha inatla kırmaya devam ederlerse de mutlaka ters birilerine denk geleceklerdir, malum nizami şekilde şerit değiştiren arabanın yolunu kesmeye kalkıp bir de hareket yapınca arabadan çıkan silahlar sonrası nasıl hoş anlar yaşadıkları bilinen bir gerçek |
Aynamın bir motorcu tarafından kırıldığını düşündüm de... Kaçarsa kaçar zaten ama işte kaçamazsa hayatına o aynayla devam eder. Katlanır değil ama ısıtmalı.
Keşke araç kamerası zorunlu olsa Türkiye'de de. İhmal etmemek lazım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayrullahKNY -- 9 Nisan 2018; 3:17:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb.1907 -- 9 Nisan 2018; 3:53:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 9 Nisan 2018; 6:47:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|