arkadaşlar hdd den bilgisayara kes yapıştır yaptığım verilerin bir kısmı gözükmemekte. bilgisayarı işlemin biteceğini düşündüğüm bir saatte kapatmaya zamanladım fakat sanırım işlem bitmemiş. bu verileri geri getirme şansım var mı? teşekkürler
bu verileri kestiğim halde kurtarma programıyla geri getirmek mümkün mü? üzerine en ufak bir şey yazılmadı, en son yaptığım işlem bu kes yapıştır işlemiydi.
İşine yarar diye düşünüyorum aynısı ben SD-Card ile yaşamıştım resim falan geri getirdiydim.
büyük boyutlardaki dosyaları kopalarken kesme değilde kopyala seçeneğini kullanırsanız daha hızlı kopyalama yaparsınız ve güvenlik problemi yaşamazsınız. daha sonra kopyaladığınız dosyaları silebilirsiniz .
quote:
Orijinalden alıntı: andac_bagtir
büyük boyutlardaki dosyaları kopalarken kesme değilde kopyala seçeneğini kullanırsanız daha hızlı kopyalama yaparsınız ve güvenlik problemi yaşamazsınız. daha sonra kopyaladığınız dosyaları silebilirsiniz .
haklısınız... recuva ile kurtardım fakat klasör olarak değilde dosyaları tek tek geri getirdiği için yüzlerce dosya oluştu, ayıklamak zor olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: cagriyil
quote:
Orijinalden alıntı: andac_bagtir
haklısınız... recuva ile kurtardım fakat klasör olarak değilde dosyaları tek tek geri getirdiği için yüzlerce dosya oluştu, ayıklamak zor olacak...
evet uğraşıcan artık biraz. birde çok büyük dosyaları parçalar halinde kopyalarsan daha sağlıklı sonuç alırsın .