Şimdi Ara

kes yapıştır yaptığım verilerim kayboldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hdd den bilgisayara kes yapıştır yaptığım verilerin bir kısmı gözükmemekte. bilgisayarı işlemin biteceğini düşündüğüm bir saatte kapatmaya zamanladım fakat sanırım işlem bitmemiş. bu verileri geri getirme şansım var mı?
    teşekkürler

• bu verileri kestiğim halde kurtarma programıyla geri getirmek mümkün mü?
    üzerine en ufak bir şey yazılmadı, en son yaptığım işlem bu kes yapıştır işlemiydi.
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/3Aoi8wHVbVsp8

İşine yarar diye düşünüyorum aynısı ben SD-Card ile yaşamıştım resim falan geri getirdiydim.
  • büyük boyutlardaki dosyaları kopalarken kesme değilde kopyala seçeneğini kullanırsanız daha hızlı kopyalama yaparsınız ve güvenlik problemi yaşamazsınız. daha sonra kopyaladığınız dosyaları silebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: andac_bagtir

büyük boyutlardaki dosyaları kopalarken kesme değilde kopyala seçeneğini kullanırsanız daha hızlı kopyalama yaparsınız ve güvenlik problemi yaşamazsınız. daha sonra kopyaladığınız dosyaları silebilirsiniz .

haklısınız...
    recuva ile kurtardım fakat klasör olarak değilde dosyaları tek tek geri getirdiği için yüzlerce dosya oluştu, ayıklamak zor olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

quote:

Orijinalden alıntı: andac_bagtir

büyük boyutlardaki dosyaları kopalarken kesme değilde kopyala seçeneğini kullanırsanız daha hızlı kopyalama yaparsınız ve güvenlik problemi yaşamazsınız. daha sonra kopyaladığınız dosyaları silebilirsiniz .

haklısınız...
    recuva ile kurtardım fakat klasör olarak değilde dosyaları tek tek geri getirdiği için yüzlerce dosya oluştu, ayıklamak zor olacak...

evet uğraşıcan artık biraz. birde çok büyük dosyaları parçalar halinde kopyalarsan daha sağlıklı sonuç alırsın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kopyala yapıştır yapamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.