Keseleniyorum kır çıkmıyor .. normal zamanda elimi vücuda surtunce kır cikiyor anlamış deilim :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kese...
-
-
Hocam hamamda her türlü çıkıyorda evde onun için vücudunu hazirlaman lazım.
Suyun altına gir 1 dakika sonra biraz daha sıcak yap altında durmaya devam et 1 dakika sonra biraz daha biraz daha. Kurbağayı haşlama misali.
5-10 dakika sonra keselik kıvama gelirsin.
Zaten o ölü deri her zaman çıkar. Bugün git hamama kese attır. 1 gün steril ortamda bekle tekrar git yine çıkar.
Bu hafta hamama gidip iyice temizleneyim diyorum çıkışta bir güzel yemek üstüne masaja gidersek hele hele mutlu sonlu olursa tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak su ile önce vücudu bi yumuşat. Sonra hafif, ılıktan biraz soğuk su ile bi şokla kendini. Dikkat ederim diyorsan soğuk suya da girebilirsin. Akabinde kese showu başlat.
Aslında bunun oluru önce buhar banyosu, sonra soğuk duş.
-
buhardan sıcak sudan bayılacak kıvama kadar geldim ama yinede çıkaramadım :D
-
buhar çıkartmıyor dayı .
-
Hocam imkansız. Keseyi şampuan yada sabunla atiyorsan köpükten dolayı gözükmez.
yok çıkmıyor inan :D anca bu kadınların kilo vermek için giydikleri şeyleri giyip deriyi yumuşatıp çıkarmak lazım :D
-
İlişki sonrası keseyi kıza attırıyorum.
Dün kese atarken “Senin kurt yelen halen çıkmamış, yoksa bensiz Weet mi sürdün?” diye sormuştu…
benide çagırsana kesene yapsın kız abi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X