Şimdi Ara

Keşfettiğiniz Değişik Lezzetler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
4
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de karıştırmayı severim ama şu an aklıma gelen ketçap+yoğurtlu makarna yoğurt tuzlu ketçap tatlı olunca acayip güzel bi tat oluyo. bide şu an geldi kahvaltıda domates+çokokrem yerim yine tuzlu tatlı karışımı yine harika bi his
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Evet beyler, keşfettiğimiz değişik lezzetler diyorum. Mesela yediğimiz herhangi bir yemekte şöyle yapılmıştı ve şöyle daha iyiydi.

Mesela benim için lahmacun, salata, kuru fasulye, dolma gibi yemekler bir iki gün bekledikten sonra daha lezzetli geliyor bana.

Son zamanlarda yediğim en güzel yemeklerden biri ise Hatay usulü özel soslu dürüm döner.

Keşfettiğiniz Değişik Lezzetler?

Hat Döner'den yiyebilirsiniz. Hat'ın açılımı "Hatay" olarak geçiyor dükkan isminde. Özel et, özel sos, özel ekmek ile satılıyor.. Bahariye, Kadıköy, Beşiktaş ve Sanayi Mahallesi'nde bulabilirsiniz

• Adana sosu sürülmüş tavuk dürüm.Çift pide tabiki.
  • Tek kelimeyle Öz Tokat çemeni olcak her öğün yiyebilirim fakat kokusuda bir ayrı.sanki çemeni koltuk altınızla yemiş gibi kokuyorsunuz ve her yerinizden çemen kokusu fışkırıyor
  • Salamı önce hafif salçayla pişiriyorsun..sonra kaşarla birlikte ekmeğin arasına at...
  • Sarapla iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan içine çıkmayacaksam soğan tuz ekmek,

kahvaltılarda tahin pekmez

akşam yemeğinde şekerli makarna

yine kahvaltıda soğanlı çökelek

bilen bilir sütlü çökelek

nutelladır falan sevmem yersem sarelle ( memleketimizin malı ne de olsa hem orduluyum ordu da üretiliyor halis türk fındıklarıyla)

ekmek arası kavrulmamış ama kuru fındık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiaoBella

quote:

Orijinalden alıntı: Gordias

quote:

Orijinalden alıntı: mertory

quote:

kuymak kahvaltıda cok ıyı gıder

nutella + acılı ezme

sütlü yumurta her ogun yenebılır

kofteyı yaparkende ıcıne bıraz karbonat konulursa nefıs olur

kuymak nedir bilen birini görmek ne güzel .d

hocam 2 yıldr trabzondayım haftada 2 gun kesın yıyorum :) eve ılk gıdısımde annemede ogrettım evdekıler de bayaa alıstı :D

Kardeşim hangi peynirle yapıyorsun söylermisin ? İmansız peyniri bilirmisin ?

İmansız peynir ne lan öle imansız pokemonu duydum da bunu hiç duymamıştım :D:D:D

tamam şaka yaptım vurmayın :(

• sucuklu tost + ketçap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Evet beyler, keşfettiğimiz değişik lezzetler diyorum. Mesela yediğimiz herhangi bir yemekte şöyle yapılmıştı ve şöyle daha iyiydi.

Mesela benim için lahmacun, salata, kuru fasulye, dolma gibi yemekler bir iki gün bekledikten sonra daha lezzetli geliyor bana.

Son zamanlarda yediğim en güzel yemeklerden biri ise Hatay usulü özel soslu dürüm döner.

Hat Döner'den yiyebilirsiniz. Hat'ın açılımı "Hatay" olarak geçiyor dükkan isminde. Özel et, özel sos, özel ekmek ile satılıyor.. Bahariye, Kadıköy, Beşiktaş ve Sanayi Mahallesi'nde bulabilirsiniz

İstanbul Beşiktaş'ta Katık Döner adlı yerde yerim her zaman. Adamlar sadece bu döneri satıyorlar. Başka bir ürün yok

Bir de konuya ek olarak bulgur pilavı ile yoğurt ya da cacığı bir tabakta karıştırarak yemeyi severim

• Pirinç pilavı, karabiber, acılı ketçap (tercihe göre sade) ve cin biberi yanına da ayran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explorer2001

saglam durun bomba geliyor belkide hayatinizda hic akliniza gelmeyecek bi tad/lezzet..

TUZLU KARPUZ !

biz burda deli gibi bal/seker karpuz ararken meksikali arkadaslarimiz kelek karpuz ariyorlar uzerine tuz dokup yemek icin cok ciddiyim

Hocam Meksikalılar meyveyi tuzlayarak hatta baharat ta katarak yiyor diye biliyorum.

Ben yumurtanın beyazını vişne reçeline bandırıp yemesini severim.Tadı çok güzel oluyor.

• Çorba cok gusel deneyin
  • quote:

quote:

nutella + acılı ezme

Kuymak candır. Yaglı yaglıı offf !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiaoBella

quote:

quote:

quote:

nutella + acılı ezme

hocam 2 yıldr trabzondayım haftada 2 gun kesın yıyorum :) eve ılk gıdısımde annemede ogrettım evdekıler de bayaa alıstı :D

Kardeşim hangi peynirle yapıyorsun söylermisin ? İmansız peyniri bilirmisin ?

ben peynırı trabzon molozdan alıyorum kuymak peynırı dedım mı verıyolar

ilkin kaşarla denemıstım ama aynı olmuyor kasarla

ve benım duydugum kadarıyla mıhlama ve kuymak arasında peynır ve unun mıktarı arasında fark var kuymakta peynır daha bol mıhlamada ıse unu fazla olur ama onemlı nokta mısır unu kavrulmus olmalı

• Bunu deneyip yapani duydum ama herkes bilmez.

Çokokrem ile beyaz peyniri ekmeğe sürüp yemesi kahvaltiyi bitiriyorr.

Birde bizim bayburt yöresinden ziron. Offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 8 Mayıs 2012; 23:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

quote:

nutella + acılı ezme

Kuymak candır. Yaglı yaglıı offf !

Hobaaa dh kuymak günü mu yapsak :)

Bilmeyenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Sarapla iyi gider.

indiana jones tatlı niyetine

bu arada her türlü zoku denemişimdi ama hiçbiri bir iskender değil.
  • Patates salatasına ketçap+mayonez karışımından sos ekleyerek fazla da katmadan kararınca yiyin. Benim yıllar önce PastaVilla'da yediğim ve hala bırakamadığım bir lezzettir.
    Gene oradan domates çorbasına kaşar rendeleme(çorba çok sıcak olmalı kaşar iyice erimeli ve ortamlarda yenmemeli)
    Büyük şehirlerde nasıl bulunur bilemiyorum ama kesinlikle kuzu etinden ızgara(pirzola en iyisi). Geçenlerde kasap+ocakbaşı gibi bir yerde çalışanla konuştum 25 kiloluk kuzunun sadece 5 kg'lik kısmı ızgara için çok müsaitmiş. Diğer bölümleri vasat seviyedeymiş. O nedenle bulunması zordur. Bulabilirseniz saldırın arkadaşlar.
  • oglum kuymagı bnm babanne yapıyo tam ayarın da lan nasıl canım cekdi gece gece midem kazındı !
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.