Şimdi Ara

Kesicem kendimi yeter artıkk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam eğer tg deneme sonucuna göre nefes alamayacak duruma geliyorsanız deneme sınavının ne demek olduğunu bir daha hatırlayın. Bu sonucun sınava bilimsel olarak etkisi -> %0 . çalışmaktan başka çare yok
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Ama hocam insan ister istemez dusunuyo sorguluyo cok haklisiniz deneme adı ustunde ama yediremiyorum sindiremiyorum havaya mi calisiyorum nereye gidiyor diye dusunmekten sonuc bu oluyo aksam ceza niyetine mat1denemesi koyuyorum iyice uzulup oyle yatiyorum ben bi haftadir ben cok uzuluyorum ne yapayim benim neyim eksik tyt matematik yapanlardan neden olmuyor gecen 28yapmistim acilde kahroluyorum iste neden olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limit şok etkisi yarattı bende bu tyt ile.Apotemi tyt matta 26 yapan ben bu denemede 15,5 nete geriledim.11,5 sosyal yaptım

• 0athena kullanıcısına yanıt
    yeterince kendinizi verememişsinizdir eminim o denemeyi başka bir zaman çözseydiniz daha iyi sonuçlar elde ederdiniz :D
  • Unutmamanız gereken şey sizin başınıza gelen şey hepimizin başına geldi.Suçu kendimizde aramak yerine zor bir sınavdı deyip önünüze bakın hocam.Aman diyeyim kritik zamanlar stres tavan felan ama kendinizi kötü görerek bir hatayı düzeltemezsiniz.Limit çok kasintiydi zamanı iyi idare edememiş olabilirsiniz ancak ösym nin bu kadar uç sorular sormayacağıni hepimiz biliyoruz.
    Umarım içinde bulunduğunuz ruh halini biran önce atlatırsınız.Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuturisticTURK kullanıcısına yanıt
    Umarim hocam elimden baska ne gelir ki ne yapabilirim ki baska carem yok. Desteklerinizden ötürü sağ olun var olun hocam

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Oyledir umarim hocam

• Hayır hedefim de yüksek ilk bin ne mok yiyeceğim diye düşünüyorum.

• ya 38 yaptim matta cok mutsuzum lanet olsun biktim bu hayattan. toplam 118 net girmicem bu sene tutmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 23 Nisan 2019; 0:54:46 >
  • Millet üzülüyor 10 net dustuk diye ben daha yarım saat var sanip sosyalle fene bakamadım ayt de zaten fizik salla babam sallaydı sukur edin az derim yaniii

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.