Şimdi Ara

Kesicem kendimi yeter artıkk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limit tyt asiri moralimi bozdu artik napicam ben ya bıktım vallahi billahi bıktım bu kadar da olmaz tyt matematik ilk defa bu kadar kotu geldi normalde zor denemelerde en dusuk 31 32yapardim uzulurdum bi girdim bu lanet denemeye moral sifir sizce ne yapmam gerkiyo biktim su tyt matematik yapamamaktan ilk defa bu kadar kotu yaptim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben birdaha Türkiye geneli deneme sınavına girersem allah belamı versin dedim tek şey moral bozmak.
    105 tyt yapıyorum normalde
    Türkçe 32 doğru 7y
    Sosyal en düşük sosyalim oldu sene içindeki 12 doğru nasıl bir istikrarsa 2 y tarih 2y coğrafya 2y felsefe 2y din.Sosyali anlatan hocaların ben
    Fen 16-4 limitin sitesindeki fizik anlatan adamı kesecektim neredeyse kimyadaki adamı da
    Mat genelde 37-38 yaparım 2018 tyt 37.5
    31 soru işaretlemişim 4 yanlış
    Bildiğin iki sınavdır sınanıyorum bir yerlerim kalkmış herhalde indiriyorlar yavaş yavaş .
    Ayt
    40 mat
    13 kimya
    12 biyoloji
    10 fizik .
  • 30 altına düşmeyen ben 14 net yapmışım kendime gelemedim hala şoktayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GGKGN kullanıcısına yanıt
    20yaptim ben hocam ben artik dayanamiyorum nefes alamiyorum napcam ben denemeler bitirdim o kadar bosuna mi yaptim ben neden boyle oluyo sinav aninda o kadar panik yaptim ki elim ayagima dolasti aglayasim geldi nasil yapamam diye cok kotuyum gercekten ya gercek sinavda boyl olursa ben sakin olamiyorum sakin kalamiyorum napicam been

• alışırsın bende 2018 tytde 36-4 türkçe yapmıştım , 345 kurumsal türkçesinin ortasında rage quit atıp kitapçığı alıp koşarak sınıfı terkettim.

sonra geçti bişe olmadı.
  • Ben genelde tama yakın yaparım. Bu sefer 29-31 arası net gelecek. Herkesin neti düşmüştür. Ben de 2 gündür kafaya takıyorum ama bir an önce kurtulmak lazım bu durumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

alışırsın bende 2018 tytde 36-4 türkçe yapmıştım , 345 kurumsal türkçesinin ortasında rage quit atıp kitapçığı alıp koşarak sınıfı terkettim.

sonra geçti bişe olmadı.

• 0athena kullanıcısına yanıt
    Maatematikten mi başlamıştın sınava?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sadece limite özel bi durumsa aynısı bana da oldu sadece matematik değil genel olarak 15 net düşüş yaşadım. AYT de herkes iyi yapmış ama ben onda da düşüş yaşadım bilmiyorum kötü geçti sınavım takmamak lazım ama takma deyince olmuyo işte takıyoruz maalesef. En azından toparlanmaya çalış
  • Hocam Türkçeyi kontrol ettim 32.75 aha dedim 90+ geldi mutlu mutlu kontrol ediyordum 68.50 gelince Ali Rıza Bey gibi olduğum yerde kaldım. Mat'ı 4 kere kontrol ettim, inanamadım. Daha önce hiç bu duruma düşmedim, gerçekten şuan tam anlamıyla araftayım.

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Hocam yemin ederim sacimi basimi yoluyorum bakin ayt matematik canimi yesin sadece limitte de degil normal ayt matematik yemin ederim hocam adamin dibi ben harbiden artik kendime aciyorum ben niye tyt yapamiyorum ben salak miyim ben mal miyim omrumden omur gitti buna harcadigim zaman puhh yaziklar olsun cok kotuyum nalet olsun nasil duzelcek bu nasill

• Ayt 59.50 forumda 70 altı göremedim ben bayılcak gibiyim

• Ayt mat 34.50 geldi 37 yapmamak için hiçbir sebep yoktu. Ayt kimya 3b 4 yanlış allah kahretmesin cidden tiksinti geldi ya

• Hocam aslinda ben normal cozme sirami bu sinavda degistirdim yani deneme maksatli hep deniyodum aslinda cok da verim aldigim bi sira degildi ondan mi oldu bilmiyorum ama sanmam hocam uc asagi yine bu kadar yapardim ya da bilmiyorum ben fen mat turkce sos yaparim ama bunda turkceyle mati degistirmistim

Ben türkçe mat fen sos şeklinde gidiyorum bir sefer de öyle dene istersen ama dediğin gibi çok bi etkisi olmayabilir

• Hocam genelde şoyle soyleyeyim apotemide ve msude mesela 31dogrum vardi bana biraz zor gelmisti o iste o ayar denemelerde 30 31 yapiyorum acil rejenerasyon gene ayni sekilde ama 35olan denemelerimde var ama onlar zor olmayan denemelerde oluyor ben tyt mat cozerken sakin kalamiyorum kalbim pirpir oluyor yemin ederim fobim var gibi diskalkuli miyim bilmiyom ben cok kotu oluyorum

Benim tyt matta 12 boşum vardı. Allahtan matta fazla yanlış yapan biri değilim. 12 b 1y. Ama 95-105 arasi net yapıyorum normalde bunda 85 yaptım. Ciddi anlamda saçımı yoluyorum.

• Hocam ben fen mat turkce sosyal yapinca iyi oluyor gene denedim cogu seyi ama tabi denerim onu da yapcak bi sey yok

• Ben birdaha Türkiye geneli deneme sınavına girersem allah belamı versin dedim tek şey moral bozmak.
    105 tyt yapıyorum normalde
    Türkçe 32 doğru 7y
    Sosyal en düşük sosyalim oldu sene içindeki 12 doğru nasıl bir istikrarsa 2 y tarih 2y coğrafya 2y felsefe 2y din.Sosyali anlatan hocaların ben
    Fen 16-4 limitin sitesindeki fizik anlatan adamı kesecektim neredeyse kimyadaki adamı da
    Mat genelde 37-38 yaparım 2018 tyt 37.5
    31 soru işaretlemişim 4 yanlış
    Bildiğin iki sınavdır sınanıyorum bir yerlerim kalkmış herhalde indiriyorlar yavaş yavaş .
    Ayt
    40 mat
    13 kimya
    12 biyoloji
    10 fizik .

• Aynen öyle. Apotemiden çıktım eve gelesiye kadar kendimi ölmüş gibi hissettim. Limitten çıktım noluyu lan deliriyomuyum falan diye düşünmeye başladım. Bir daha denemeye girmeye korkar oldum arkadaş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.