Şimdi bunun patronu zamanında vergi borcu taktı bize 1 milyon civarı, arsalar hacizli ama alacak kişiyle anlaşma yapıp, ilk vergi borcunu ödetip bir şekilde icralı hacizli de olsa satım yapılabiliniyor. Ya şimdi 100 dönüm arsa var, evet 10 değil tam yüz dönüm yer var, hem de beş yıldızlı otellerin arkasında, denize çok yakın turistik bir yer ama imarlı değil. İmarlı değil derken, imar sınırı önünde 50 metre karşısı villalar, apartmanlar, turistik çarşı,bazaar falan başlıyor. Belediye %30-40 arasına konmak şartıyla imar verecek bu da 1 avuç toprağımı vermem diyor. Buranın fiyatını söylesem aklınız şaşar. Otel teklifi geldi, bir sürü şey geldi %40 kesintiden bunak gibi inat ediyor. İkincisi 570 m2 yer var, bu da 5.5 milyon ediyor imarlı. Buraya alacak çıktı. Avukatlarla noterde anlaşma yapılıp ilk vergi borcunu ödeyecek, geri kalanı da bize ödeyip satılcaktı. Anlattım durumu pedere, ben neden 1 milyon adamın vergi borcunu ödeyeyim de satayım diyor. Böyle perişan halde sürünüyoruz varlık içerisinde. Satsa araç alıp arkadaşın çalıştığı firmaya vericem, aylık hayvan gibi para gelecek ama yok kafayı yicem ya valla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 21 Aralık 2024; 12:51:4 > |
Bildirim