Şimdi Ara

Kesik izi [resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çocukluk arkadaşımın kolunda bıçak izi var nasıl yaptığını bilmiyorum ama onun ailesi şehir dışındaydı şimdi gelmişler. Bu nasıl geçer diyor ama ben bi çözüm bulamadım. Yumurta akı sür iyi gelir diyorlarmış ama biz tam emin olamadık. Şimdi resmini atayım resim anca o kadar net çıkabildi Deride beyaz çizgiler var onları görürsünüz zaten öyle bir kesik söz konusu o nasıl geçer bilen varsa söyleyebilir mi Şimdiden çok teşekkür ederiz

Kesik izi [resimli]

Bazılarında tynipic açılmıyor diye buradanda link vereyim.

http://imageshack.us/photo/my-images/850/02012012225.jpg/

Tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Yumurta akı işe yarıyor mu gerçekten onu merak ediyoruz ? Birde eczaneye gittik bir ilaç önerdiler kesin geçirir dediler ama emin değiliz 64 liraymış ilaç. Sizin bildiğiniz doğal bir yöntem var mı ?

• Çocukluk arkadaşıymış , seni gidi seni.
  • Fondoten ile çoook rahat kapatılabilir ama kalıcı çözüm yolu öneremeyeceğim.
  • Geçmez o. Mal mal kendilerini keserler bir bok sanıp sonra nasıl geçecek derler. Bizim salona gelen tipler var kolları faça içinde eskiden yapmışlar şimdi saklamak için kıçlarını yırtıyorlar.
  • faça izim demiyorda
  • Yara iyileşmiş zaten nereye geçsin izi
  • benimde dudağımda dikiş izi var.doktor Contractubex adlı kremi yazdı yara izlerinde çok etkiliymiş dene istersen

edit:sanırım 64 lira olan ilaç bu krem.yani kesin geçiricek diye bişey yok düzenli kulanımda geçirme ihtimali yüksekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 2 Ocak 2012; 23:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Geçmez o. Mal mal kendilerini keserler bir bok sanıp sonra nasıl geçecek derler. Bizim salona gelen tipler var kolları faça içinde eskiden yapmışlar şimdi saklamak için kıçlarını yırtıyorlar.

Aynen. Yazın çalıştığım dövmeciye gelen tipleri daha unutamadım.
  • Ya gidin kumda oynayın.
  • la kilo alıp zayıflayınca oluyor o benim bildiğim.
    faça falan değil.
    hamile olan bayanlarda hamilelik sonrası karınlarında hep olur o izlerden benim bildiğim

edit: bıçak iziymiş.... önceki yazdıklarım önemi yok gibi ama dursun kenarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 2 Ocak 2012; 23:14:01 >
  • o arkadaşın! psikoloğa gitsin eminim kafasındaki problemlere bi çözüm bulurlar
  • kedi .... görmüş yara sanmış bendeki izleri atsam arkadaşın halina şükreder
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

la kilo alıp zayıflayınca oluyor o benim bildiğim.
    faça falan değil.
    hamile olan bayanlarda hamilelik sonrası karınlarında hep olur o izlerden benim bildiğim

edit: bıçak iziymiş.... önceki yazdıklarım önemi yok gibi ama dursun kenarda.

Şaka yapıyorum de lütfen.

konuyu okumadan direk yorum atıyim dedim, ama tahmin ettiğim iz değilmiş editledik zati...
    sorun yok şaka makada değil

• bkz: bi arkadaş

merhaba ben de mert, memnun oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.