Şimdi Ara

kesin cevap istiyorum(yani cevap kesin olmalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müzik için soruyorum.beyler bayanlar sorum şu sanatçı nedir kimdir.nasıl olmalı nasıldır.görecelimidir yoksa sabitmidir.mozart mı sanatçı ibrahim tatlısesmi?
    yada şyle sorayım bunun bir kriterimi olmalı yani beste güfte ... yapmalı?
    serdar ortaçın yüzlerce bestesi var ama kimilerine göre beş para etmez serdar ortaç sanatçımı.
    sanatçıysa benimde yazabileceğim yüzlerce şakı sözü var bendemi sanatçıyım.
    eğer sanatçı deilse zeki müreninde yüzlerce bestesi var o damı sanatçı değil görüşlerinizi bekliyorum

• sen sorunda ne sormak istediği kesin olarak açıklayamışsın ben sana nasıl cevap vereyim, bir şey yazdınmı? soruda bir yer ile uyuşmuyor ok??
  • Bu iş A Takımında Levent Oral'la Cem Özer'in sanatçı oturuşu kavgasına döner onu da ifade ediyim..
  • Sanatçı , bir sanatı güzel bir şekilde icra eden kişidir ... resim olur , müzik olur , fotoğraf olur vs...
    + kriter olamaz bence , o dönemin zevklerine ve yorumuna ve sanata bakşına göre değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhane

Bu iş A Takımında Levent Oral'la Cem Özer'in sanatçı oturuşu kavgasına döner onu da ifade ediyim..

huhahaha bunu halen hatırlayanların olduğunu görmek güzel.ne komik programdı.ama levent inanır'dı galiba bunu ortaya atan.
  • oo sen böle düşünüosan işin zor yani... çok karıştırmışsın birbirine... ama zeki müren yada ne biliyim barış mançoyla serdar ortaç bir deildir zaten.. bunun herkes farkında..
  • demirel in ödüllendirdikleri sanatçı diğerleri değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

demirel in ödüllendirdikleri sanatçı diğerleri değil

olm ne işin var senin burda sen vatana millete hayırlı işler yap git çalış... çözmüşsün sen bütün olayı

• evet kimse bir değil kimse "Sagopa Kajmer" gibi olamaz!!!!
  • cevapları da soruların içinde vermişsin zaten...
  • konuyu buraya taşıyan yöneticiler bende bilirdim buraya açmayı ama bu konu sana.özellikl müzik sinema veyakitap değil teesüf ederim beni ya dalgın yada embesil yerine koydunuz.(zaten emvesilsin demeyin sakın yakarım bu gezegeni)
    valla yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım.yaw kardeşim şimdi arabesk dinleyen birine kıraç sanatçımı dersem muhtemelen kim o der örnekleri mevcut.kıraç dinleyenede ferdi tayfuru söylesem hadi len git işine der.yane kim biririnin sanatçı olduğunu belirler.halksa hangi halk size 2 örnek verdim arada çelişki var nasıl iş bu?
  • al sana kesin cevap: BİR SORUNUN İÇİNDE SANAT KELİMESİ GEÇİYORSA BUNUN KESİN CEVABI OLMAZ. SANAT GÖRECELİ BİR kAVRAMDIR. Sormuş olmak için sorulmuş bi soru. Azıcık okunup araştırılsa böyle zırt diye topik açılmaz . Haa bir cevaba ulaşmak istemiyorsan vaktin çok, klavyen laf yapıyosa salla da salla... felsefe, safsata, vesvese, laga luga devam et. Hem kim verebilmiş ki bu sorunun cevabını yeryüzündeki bura da verilsin. Zeki müren mi ortaç mı ibo mu 200 beste mi sanatçı bunlar ağır konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 3 Aralık 2004, 23:06:34 >
  • evet sanatçılık göreceli bir kavramdır
    ama madem fikrimizi sormuşsun söyliyim bence bir insanın sanatçı olabilmesi için olağanüstü bir sesi ve halka örnek davranışları olması gerekmiyor....
    benim için o kişi milyonlarca kişiyi peşinden sürüklüyorsa (bir şekilde) (tabi bu sanatın bir kolu olucak)ne olursa olsun o bir sanatçıdır.nedenmi zaten bunun nedenini baştan söylemiştik. göreceli bir kavram diye.
    o yüzden fazla sesi olamayan ama dünyanın en iyi şov ve en iyi dans eden en çok satan kadınlarından şarkıları hep 1 numara olan kadınlarından bir tanesi BRİTNEY SPEARS TA sanatçıdır çünkü arkasında milyonlarca genç var OLAĞANÜSTÜ BİR SESİ OLAN ama dans yada şov gibi yetenekleri olmayıp sadece şarkı söyleyebilen MARİAH CAREY DE sanatçıdır.
    ANLAYACAĞIMIZ DÜNYADA BU İKİ BÜTÜNNÜ BİR ARADA YAPAN BİR KİŞİ YOK..

• o zaman mozart sanatçı değil kardeşim zeki mürende
  • kesin cevap için tıkla
  • ksin cevabı tabiki var.ama bunun için sanatçının ölmesini beklemek gerek ve belkide uzun bir süre geçmesini.bıraktığı eserler hala ilgi görüyorsa gerçek sanatçı odur diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

arkadaşlar müzik için soruyorum.beyler bayanlar sorum şu sanatçı nedir kimdir.nasıl olmalı nasıldır.görecelimidir yoksa sabitmidir.mozart mı sanatçı ibrahim tatlısesmi?
    yada şyle sorayım bunun bir kriterimi olmalı yani beste güfte ... yapmalı?
    serdar ortaçın yüzlerce bestesi var ama kimilerine göre beş para etmez serdar ortaç sanatçımı.
    sanatçıysa benimde yazabileceğim yüzlerce şakı sözü var bendemi sanatçıyım.
    eğer sanatçı deilse zeki müreninde yüzlerce bestesi var o damı sanatçı değil görüşlerinizi bekliyorum

Biraz gec oldu ama, nacizane cevabim burada:

http://www.baytan.org/prak/fsanat.html

Iyi cekimler.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.