Şimdi Ara

kesin şu oyunda küfretmeyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır knight online oynuyorum ve sağolsun bizim Türk kardeşlerimiz küfretmeyi alışkanlık haline getirmiş oynadığınız sadece bir oyun sadece zevk alın birşeylerin hırsına kapılmayın. cursed goble zamanında millet ortalığa küfür yağdırıyor meydanı boş buldular ya ediyorlar tabiki birebir biraz sıkar etmesi bide yabancılar haklı olarak koxp kullanan Türklere laf ediyorlar bakın küfür değil sadece laf ediyorlar ama bizimkiler başlıyor salak ingilizceleri ile başlıyor salakça küfürlere bu insanlar bizi kötü tanıtıyor oynadığımız oyun uluslar arası bir oyun eğer biraz Vatan sevginiz varsa bari oyunda ülkenizi ırkınızı kötü tanıtmayın. şu küfür olayına bir son verin artık.................................................................

• çok haklısın oyunda aşırı küfür ediliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

çok haklısın oyunda aşırı küfür ediliyor!
    ben yolda giderken liselileri görüyorum 2 laflarından birisi küfür. bu sadece oyunda olan bişey değilki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

ben yolda giderken liselileri görüyorum 2 laflarından birisi küfür. bu sadece oyunda olan bişey değilki!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

evet doğru ama oyunda artırıyo sinirlenecek o kadar çok şey var ki oyunda... bug dan dupe ye dupeden, koxpa koxpdandan , lagga ... ks de var vs. dahada artırabiliriz ,

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet acayip agresif,kaba bi toplum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoz..

• quote:

Alıntıları Göster
    kısa ve öz açıklamısşın zaten toplum görgüsünü teşekkürler.
    quote:

• Ben 1,5 senedir oynuyorum, 1 senedir de kufur etmeyin diyorum. Sonuc ne oluyor biliyor musun? kufuru yiyorum. Forumda da bulursun kufur etmeyin mesajlarimi.
    Tabiki oyunda daha fazla kufur etmek kolay. Klavye delikanliligi, adresini ver diye baslamiyolar mi kopuyorum resmen. Yapacak bisey yok. Ozellikleri gencleri yavaslatmasi zor. Hirslarinin onune hic birsey gecmiyor. Ama yazik bu yasta bir oyun icin bu kadar sinir bu kadar hirs...Gerci coluk cocuk genc yasli herkes kufur ediyor. Ana avrat kufur etmek o kadar kolay olmamali. Bu isim, bir oyun icin ayaklar altina alinmamali. Aklinizi basiniza devsirin derim.
    Toplum gorgumuz sokakta basi bos gezen, bir kac terbiye almamis ya da cahil liseliye bakarak belirlenmez. Hepimiz gelecegi merakla bekliyoruz elbette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsuD

Ben 1,5 senedir oynuyorum, 1 senedir de kufur etmeyin diyorum. Sonuc ne oluyor biliyor musun? kufuru yiyorum. Forumda da bulursun kufur etmeyin mesajlarimi.
    Tabiki oyunda daha fazla kufur etmek kolay. Klavye delikanliligi, adresini ver diye baslamiyolar mi kopuyorum resmen. Yapacak bisey yok. Ozellikleri gencleri yavaslatmasi zor. Hirslarinin onune hic birsey gecmiyor. Ama yazik bu yasta bir oyun icin bu kadar sinir bu kadar hirs...Gerci coluk cocuk genc yasli herkes kufur ediyor. Ana avrat kufur etmek o kadar kolay olmamali. Bu isim, bir oyun icin ayaklar altina alinmamali. Aklinizi basiniza devsirin derim.
    Toplum gorgumuz sokakta basi bos gezen, bir kac terbiye almamis ya da cahil liseliye bakarak belirlenmez. Hepimiz gelecegi merakla bekliyoruz elbette.
    oyunda gercek hayatta kufur var malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

oyunda gercek hayatta kufur var malesef

Alıntıları Göster
    yaw arkadaslar cok onemli degil ama bi soru sorucam benim post sayım 350 nin uzerindeydi bugun cevap yazarken farkettim 325 e dusmus acaba bi ayıbımız mı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

yaw arkadaslar cok onemli degil ama bi soru sorucam benim post sayım 350 nin uzerindeydi bugun cevap yazarken farkettim 325 e dusmus acaba bi ayıbımız mı oldu

Alıntıları Göster
    sen 1 aydır oynuyorsun ben 2 yıldır oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

sen 1 aydır oynuyorsun ben 2 yıldır oynuyorum

Alıntıları Göster
    haklısın ama sende beyenmiyorsan oynama bizde şikayetciyiz bu klavye delikanlılarından adres weriyoz gelmiyolar sonrası allah kerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leg10ar

haklısın ama sende beyenmiyorsan oynama bizde şikayetciyiz bu klavye delikanlılarından adres weriyoz gelmiyolar sonrası allah kerim

Alıntıları Göster
    Bencede oyunda bayağa küfür ediyorlar bizimkiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Bencede oyunda bayağa küfür ediyorlar bizimkiler.

Alıntıları Göster
    Tamamen Ahlâk meselesi...Tüm türkler gibi bi genelleme yapılamaz..Oyunda hiç küfür etmedim , çoğunluğun küfür ettiği konusunda haklısınız ama genelleme yapılamaz...
  • BIRDE INSANLARI KUFUR ETMEYE DIGER INSANLAR ZORLUYOR. ORNEGIN PAZARDA BIR SEY ALACAKSIN ADAMA SORUYORSUN ADAM CEVABI KUFURLU , GELDE ONA KUFUR ETME ŞIMDI . ARKADASLAR KUFUR UN BILE BIR ADABI VARDIR ANNELER BACILAR EŞLER 3, KİŞİLER KARIŞTIRILMAZ.
  • valla ya bu oyun arkadaşlar sinirlenmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

BIRDE INSANLARI KUFUR ETMEYE DIGER INSANLAR ZORLUYOR. ORNEGIN PAZARDA BIR SEY ALACAKSIN ADAMA SORUYORSUN ADAM CEVABI KUFURLU , GELDE ONA KUFUR ETME ŞIMDI . ARKADASLAR KUFUR UN BILE BIR ADABI VARDIR ANNELER BACILAR EŞLER 3, KİŞİLER KARIŞTIRILMAZ.
    asla biri sana küfretsede küfürle cevap vermeyeceksin bu davranış senin asilliğini onunda seviyesizliğini ortaya çıkarır bu ne ahlak ne de kültür konusu bu insanın içinde olan bişey benim babam küfretmeye bayılır ama bende küfretme konusunda gram bişey yok ben küfretmeyin demiyorum küfretmeyi alışkanlık haline getirmeyin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick5509

asla biri sana küfretsede küfürle cevap vermeyeceksin bu davranış senin asilliğini onunda seviyesizliğini ortaya çıkarır bu ne ahlak ne de kültür konusu bu insanın içinde olan bişey benim babam küfretmeye bayılır ama bende küfretme konusunda gram bişey yok ben küfretmeyin demiyorum küfretmeyi alışkanlık haline getirmeyin yeter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Maverick5509

cok haklısın seslenmeler bile küfürlü adam +8 maul alırmısın dedi benim elimde +7 bill var dedim bastı küfürü bide SİE die bi laf var onun anlamını hala cözemedim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

heee cem yılmaz da 30 saniye de 30 küfür ediyo zuhaha

• ewt yabancılar sadece laf ediyolar

fck off turks
    fck ur self bit<h koxper
    fck ur mom and allah koxper turkss

bu gibi laf lar küfür olmuyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 7 Aralık 2006; 19:21:37 >
  • MANES TE HİÇ DUYMADIIM KUFUR LER ADAMLAR İCAT ETMİŞ HERALDE BAZEN ETTİKLERİ KUFUR LERE LAG OLDUUNDA GM YE EDİLEN KUFUR LER O KADAR KOMİK OLUOKİ ORnek weremicem artık l**n gm prn. mu indrion
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.