Şimdi Ara

Kesin yenileceğiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir galatasaraylı olarak yenileceğimizi kesin olarak biliyorum.Beraberlik baya iyi olur ama zor.Totem filan değil.Düdük çalıcak ve top bizdeyken iki pas yapamayacağız hemen top kaybı olacak.Fenerbahçe öyle bir pres yapacakki saha daralacak bize.Sonra gs taraftarları bu fenere nolmuş bu maç,çok kötü değillermiydi diyecekler.maç fener erken gol bulursa 3 e 4 e gider.Ama büyük ihtimal 1-0 bitecek.Yani fener en kötü zamanında bile olsa iç sahasında rakip galatasaray ise ilk 11 doping almış gibi yorulmayarak presli top oynuyor.Bizim takım baya ezik gözükecek bir maçlığına.Gomise noldu filan diyeceğiz,sahada unutacağımız ismini duymayacağımız topçular olacak.Bunları bilerek bakın sonra hayal kırıklığına uğramayın.Ben ne olacağını bildiğim için pek umrumda olmayacak.Kabullendim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 yaşındaki -gibi- taraftar tecrübesi, vay be.
  • böyle konular açınca mutlu mu oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

40 yaşındaki -gibi- taraftar tecrübesi, vay be.

20 yaşındayım doğduğumdan beri aynı senaryo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forward 1905 -- 13 Mart 2018; 0:56:4 >
  • Yenileceksiniz zaten konyayı kalecinin elini çekmesiyle yenen bir takımın taraftarı niye şampiyonluk için heyecanlanır anlamam fener şampiyon olur şu futbolla gs olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

Yenileceksiniz zaten konyayı kalecinin elini çekmesiyle yenen bir takımın taraftarı niye şampiyonluk için heyecanlanır anlamam fener şampiyon olur şu futbolla gs olamaz

Sinanın golümü gomisinkimi ?

• Bende böyle düşünüyorum, her sene galibiyet umuduyla izliyorum ama adamlarin tek amacı bizi evlerinde yenmek ona göre oynuyorlar. Stadyum 40 bin olur bu maç için. Beraberlik bizim için mükemmel sonuç olur ama 1 farkla yenileceğimizi düşünüyorum fakat şampiyon biz olacağız bundan şüphem yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya şımarmasınlar diye demiyorum ama

bu sene şampiyonluk fln umrumda değil. şunları yenelim yeter
  • Kolay kolay yorum yapmam ama sırf bunun için üye girişi yaptım su konu başlığında yazılanlara harfiyen katılıyorum tamamen doğru objektif bir yorum olmuş.

Bende ihtimal vermiyorum maçı GS kazanacağına beraberlik mükemmel olur ama çok çok zor imkansıza yakın bana kalırsa. Önceleri GS kazanir ümidiyle izliyordum ama bendede artık zerre ümit yok.

Kaldiki GS'lilar önceki yılları hatırlarsa bundan çok daha iyi şartlarda o stada gidilmişti ama mağlubiyet kaçınılmaz olmuştu yine aynı sonucun olacağını düşünüyorum. Fener kazansa bile şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum Ya GS yada BJK şampiyon olur

• Beraberlik iyi sonuç olur bence 1-1 bitecek.
  • Hücumcular bu maçta yokları oynamazsa sıkıntılı geçmez maç. Tabi fener deplasmanı ilerisi ölü gibi oluyor genelde

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Maçın özetini de mi izlemedin birader.
    Adam penaltıyı kurtardı ya. Gelmiş elini çekmiş diyorsun...
    Hem de yerden yavaş da değil. Bayağı sert ve üst köşeden bir şutu...
  • bide yorum atanlar var

blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

böyle konular açınca mutlu mu oluyorsunuz

aksine mutsuzluğu dile getirmiş bence :)
  • totem olduğu sizce de çok belli değil mi abi
  • aykut kocaman varken fenerin erken gol atmasını isterim, çünkü geri çekilirler.
  • Fener 2-0 yapsın Aykut çekilir 3-2 kazanırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

totem olduğu sizce de çok belli değil mi abi

Bence gerçek. Zaten ben de pek inanmıyorum galibiyete ama Aykut varken neden olmasın diyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Yanlışın var, Fenerbahçenin savunma oyuncuları acayip panik yapıyor, top onlara geçince Gomis'in ipini koparmış boğa gibi pres yapacağını, peşinden Rodriguez ve Feghouli'nin de ön alanda pres yapacağını göreceğiz. İşte orada maç bitmiş demektir. Fenerbahçe savunması çabuk panikliyor izlediğim kadarıyla, pasla çıkaramıyorlar topu.

2-3 kere paniklerse bile dirençleri kırılır.

aynen gs adına maçı getirecek mevzu yapılacak presin kalitesidir,fb zaten bütün sezon kaleci ve defans oyuncularının saçmalıklarından kamyonla gol yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

totem olduğu sizce de çok belli değil mi abi

Bence gerçek. Zaten ben de pek inanmıyorum galibiyete ama Aykut varken neden olmasın diyorum bazen

yahu sen kadıköyde en son ne zaman 3 golü beraber gördün ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.