Şimdi Ara

Kesinleşen mahkeme kararına ve avukat vekalet ücretine itiraz..hakkında..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ufak bir hatanda iceri mi giricen ben pek anlamiyorum bu işlerden. Malum iste ne diyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak ne güzel hukuku biliyorsun evet..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt

Üstad aradan vakit geçmiş ama baktım sitede hala aktifsiniz. Bi numara verseniz veya versem, benzer bir konu ile karşı karşıyayım, konuşabilir miyiz sizden fikir almam için?

• morpheus812 M kullanıcısına yanıt

Merhaba arkadaşım öncelikle savcıklıktan ön soruşturma için çağrılırsanız mutlaka avukatınızla birlikte girin ve onun öngördüğü şekilde savunmanızı yapın,cumhura karşı sosyal ağ üzerinden bir eleştiriniz,hakaretiniz var ise o fotoğraflar veya yazılar size gösterilirse bunun tarafınızdan paylaşılmadığını belkide fake hesaplar tarafından hesabımın kopyalanıp benim adama paylaşımlar yapılmış olabilir şeklinde savunmanızı yapın.(avukatınız zaten ne şekilde davranmanız gerektiğini söyleyecektir.) Eğer ki sosyal ağ üzedrinde bir kişi ile tartıştı iseniz(muhtemelen bunlar provakatör ajan avukatlardır sizi ihbar eden,savcılıkta zaten o kişi size dolaylı sorulur vede siz o kişiyi kesinlikte tanımadığınızı beyan edin..şimdiden size geçmişler olsun deyip son olarak sosyal ağ üzerinde devletin büyük baskı oluşturduğu ve her siyasi görüşlere sahip provakatör ajanların bulunduğu görülmekte olup sandığa gidilinceye kadar sessiz çoğunluk olmakta fayda vardır..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.