http://www.sahibinden.com/ugurlu_kalem!WQQaXQQ13370778WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar bakın yorumlarınızı bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: !XiR verildi de, 600'e satmıyormuydu bunu? fiyatı yukarı çekmiş sanki.. eVET FİYAT 600 LİRAYDI,800E ÇEKMİŞ
Bu neki ablamın Öss kalemiyle girmiştim sınava uğurlu kalem demişti ve 500 üzerinden 460 aldım sınavdan
quote:Orijinalden alıntı: Mad_Jak Bu neki ablamın Öss kalemiyle girmiştim sınava uğurlu kalem demişti ve 500 üzerinden 460 aldım sınavdan Össde mi 500 üzerinden 460 aldın yoksa sbs yada oks mi?
Birkaç ay önce gittigidiyor'da birisi kendini kiralıyordu. Sohbet, oyun, gezi için kiralık veriyordu kendini.
quote:Orijinalden alıntı: PaşaTuning Garantisi varmıymış Kazanamazsam o kalemi adamın bi tarafına sokarım.
ulan ne güzel sallıyor ya. talep varmış güya. allah aşkına 1 kişi istemişmidir o kalemi. çocuk tam bir ap.almış.
hahah olum test çözülmüş bunla.benim kalemim daha uğurlu ne bulmacalar çözdü.hiç test çözmediğim halde hukuk da kazandırdı.yatarak kazandık
Ben de mi satsam acep, Oks'de 396'ncılık kazandıran kalem kaça gider ki? Beklesem de üniversiteden sonra mı satsam?
bi ara adamın biri dünya dışından bir taş gibi bişi satıyordu. Hatta yazmış oraya sadece bakmak 250 TL falan
quote:Orijinalden alıntı: Cüneyt Aykaç bi ara adamın biri dünya dışından bir taş gibi bişi satıyordu. Hatta yazmış oraya sadece bakmak 250 TL falan oha ya Böyle hurafelere inananlar insanlar almıştım eminim.