tamam devamsızlık zorunluluğu garip oalbilir ancak bana göre doğru olan bu.
tamam hepimiz yetikin insanlarız ve kendi kararlarımızı kendimiz veririz .ama size bişey söyliim okulda devam zorunluluğu kalktığı andan itibaren eğitim seviyesi yarı yarıya düşer . bu benim fikrim tabi.
ayrıca hangi hoca bende merak ettim.
Korkutmuştur devamsızlıktan bırakamaz, Prof. bile olsa yoklama alır.
Kırmızı kalem protesto anlamına gelir ki bu yüzden resmi belgelere kırmızıyla yazılmaz.
Başkasının yerine imza atma olayı hukuki işleme de girebilirdi eğer hocanız çok çok çok gıcıksa yapabilir ama çoğunlukla problem olmaz tabii.
quote:
Orjinalden alıntı: BèRuTTì
bizdede sorun olmuyor doğu akdeniz ün.
sınıfta 5 kişiydik geçen dönem hoca yoklama kağıdını verdi imzalayın diye en son eline bi aldı 35 kişinin imzası var lakin sınıfta 5 kişiydik
Kıbrıs okullarının tümünde oluyor demek bu olay
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Kırmızı kalem protesto anlamına gelir ki bu yüzden resmi belgelere kırmızıyla yazılmaz.
Başkasının yerine imza atma olayı hukuki işleme de girebilirdi eğer hocanız çok çok çok gıcıksa yapabilir ama çoğunlukla problem olmaz tabii.
Ek olarak kırmızı kalemin "ihraç" anlamı da vardır.Vakti zamanında "Adını kırmızıyla çizdiklerim bundan sonra benim dersime gelmesin." diyen saygıdeğer bir hocamın sözü kulaklarımda yankılanıyor. Şmza kağıdı genellikle siyah/lacivert pilot yada tükenmez kalem ile atılır.
benim arkadaşlarımın derse 6 hafta girmeyip bir günde o günde dahil olmak üzere 7 imza attığını bilirim.. sorun olmuyor :d tabi bazı derslerde.. okuduğumuz fakültede eğitim fakültesi yazık...
arkadaşa imza attırıp yakalandığımız,şuan hala yusuf yusuf oldugum ııcn uyuyamadıgım durum..hoca imza atanları bulduktan sonra imza attım ...diye dıye bır belge doldurtup,yerine imza atılanlarında listeden adını silmesiyle sonuçlandı..sicile işlenmesınde ne olursa olsun diye düşünmeye başladıgım durum..halbukı uniye başlayalı daha 3 ay oldu..şimdiden başımıza geldi..
geçen hafta matematik dersinde 16 kişiydik en az 60 kişinin imzası vardı, aynı üniversite aynı bölüm
hocadan hocaya değişiyor o
konu hort ama böyle saçma birşey olamaz.Benim haberim olmadan imza atmışlar banane diyemedimi çakanlar..
Bazı hocalarımız sayıyor o yüzden atamıyoruz ama diğer dersler de bazen atmak gerekiyor.
siz siz olun dikkat edin arkadaşlar,devamsızlık sorununuz yoksa imza attırıp riske girmeye değmez,pazartesi gidip hocayla konuşacağım,bakalım hayırlısı artık..
ya hocasına göre değişir ayrıca tecrübeliysen bilirsin hangi hoca nedir ne değildir diye. 1. sınıftayken yapmayın tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Ya bana bişey olmadı zaten. Gerçi bir an hoca bana sordu. " Onların arkadaşı sen misin?" diye o zaman baya bir tırstım. Birde kurşunla atmışım imzayı. Onada laf etti zaten.
Ya bişey soracam imzalar neden kırmızıyla atılmıyor.
Belki yardımım dokunur :)
Kırmızı kalemle imza atma yetkisi sadece cumhurbaşkanında vardır.
Direk sahtekarlığa giriyor. Bizim veri tabanı sistemleri hocası iyi bir fırça çekmişti zamanında.
Üniversitelerde yoklama tamamen bir saçmalık. Sanki çok bir şey veriyorlarmış gibi üniversiteye gidip ders dinlememizi istiyorlar. Ben okulda vakit kaybetmek yerine çalışmayı tercih ediyorum. Mesleki olarak bana okuldan çok daha fazla şey veriyor.
liseden farkı yok bazı üni lerin
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
İyi yapmış aferin hocaya
biraz aferin birazda nayır xD durumuma göre değişir :))9
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme