Şimdi Ara

Kesinlikle faturalı hat kullanmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her yıl hattımı taşıyorum bir operatörden diğerine

gecen yıl vodafoneye taşıdım 12 boyunca her ay 200 dk ile bitirdim,gecen ay ise turkcelle gectim tekrar ve 19 tl ye heryöne 400 dakika ile mutlu mesut gidiyoruz:) internetle işim olmuyor,internetle işi olanlar için faturalı daha iyidir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

her yıl hattımı taşıyorum bir operatörden diğerine

gecen yıl vodafoneye taşıdım 12 boyunca her ay 200 dk ile bitirdim,gecen ay ise turkcelle gectim tekrar ve 19 tl ye heryöne 400 dakika ile mutlu mesut gidiyoruz:) internetle işim olmuyor,internetle işi olanlar için faturalı daha iyidir diye düşünüyorum

Aynen dostum, internet varsa faturalı hat şart
  • Konuşma açısından aç-kapa yapmaların çok lira yediğinden bahseden arkadaşlar olmuş. O arkadaşların faturasız her yöne konuşma paketlerinden haberi yok sanırım?

Vodafone'da olan ve faturasız hat kullananlar için söylüyorum; 10 liraya her yöne 120 dakika, 20 liraya her yöne 500 dakika var.

vodafone 20 liraya 250 dakika veriyordu ama bunu değiştirdiler 11 mayıs itibariyle ve 500 dakikaya çıkardılar.
  • Ben önceden tukcell kullanıyordum 300 dk her yöne aylık 29 liraya anlaşmıştık tabi bu fatura 1 sene içerisinde 60 liraya kadar dayandı artık bir yere kadar dedim geçtim vodafon'a burada aylık 25 lira sabit ücret ile her yöne 500 dk her yöne 5000 sms bedava facebook ve twitter paketi bedava ve 50 mb internet paketi olan tarifeye geçtim. Çok memnunum fiyatta bir artış olmadı 4 aydır kullanıyorum.

edit: faturalı hat kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 13 Mayıs 2012; 2:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Konuşma açısından aç-kapa yapmaların çok lira yediğinden bahseden arkadaşlar olmuş. O arkadaşların faturasız her yöne konuşma paketlerinden haberi yok sanırım?

Vodafone'da olan ve faturasız hat kullananlar için söylüyorum; 10 liraya her yöne 120 dakika, 20 liraya her yöne 500 dakika var.

vodafone 20 liraya 250 dakika veriyordu ama bunu değiştirdiler 11 mayıs itibariyle ve 500 dakikaya çıkardılar.

Dostum 10 lira olan paketi bulamadım sitesinde. 20 liralık olan var o da bana fazla o kadar konuşmuyorum. 10 TL olanı ideal aslında.

Bir de bir sorum daha var, ben de Freezone tarifesindeyim. Örneğin mesaj paketi alınca gelen haftasonu 2000 dakika hediyesi var. Haftasonu konuştuğumda acaba 120 dakikalık ücretli paketten mi gidiyor yoksa hediye 2000 daikakdan mı.. Bir bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Konuşma açısından aç-kapa yapmaların çok lira yediğinden bahseden arkadaşlar olmuş. O arkadaşların faturasız her yöne konuşma paketlerinden haberi yok sanırım?

Dostum 10 lira olan paketi bulamadım sitesinde. 20 liralık olan var o da bana fazla o kadar konuşmuyorum. 10 TL olanı ideal aslında.

Bir de bir sorum daha var, ben de Freezone tarifesindeyim. Örneğin mesaj paketi alınca gelen haftasonu 2000 dakika hediyesi var. Haftasonu konuştuğumda acaba 120 dakikalık ücretli paketten mi gidiyor yoksa hediye 2000 daikakdan mı.. Bir bilgin var mı?

hocam haftasonu konustugun zaman vodafonelularla, 2 bin dakikadan gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

2000dk.dan gider öncelik ondadır

• ibrahimdevrim & gefe16, teşekkürler.

Güzel oldu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Aç kapa 50 kuruş, günde 5 kişiye alo desem 2,5 lira ediyor. Ayda 70 Tl. Bunun sms i, internetinide koysak, ön ödemeli bana 100 liraya yakına patlıyor. Baktım faturalı daha avantajlı, faturalı kullanıyorum.

Vf hesabını bilen tarife var saniye bazlı :)
    Daha çok alternatif var tabi

Ayrıca vf

10 dk 50 kuruş

İlk 10 sn si 10 kuruş :)
  • Bence de çok çok cazip olmadıktan sonra faturalı kullanmak risk her yöne konuşma paketleri komple paketler v.s dolu 5 TL fazla olsun ön ödemli olsun
    avea bal paketler süper
    vodafone hesabını bilen faturalı tarife mantıklı fatura aşımı yok hatta tl yüklenebiliyor ön ödemeli gibi
    turkcell yeni yeni paketler çıkarmaya başladı 19 tl ye falan
    Zaten çok konuşuoyrsan ana tarifen 10 dakikası 50 kruş yaparsın ohh mis gibi
  • Tarifeni kendin seçiyorsun. İstediğin zamanda kontrol ediyorsun.
    Sürprizlerle karşılaşman son derece zor.

• 1996 yılından beri kesintisiz olarak faturalı hat kullanıyorum. (ikinci hatlar hariç) hiç sürpriz fatura gelmedi. ha bi defa yurtdışında türkcell görüşme haricini (şebeke iletişimini) ücretlendiriyomuş bilmiyordum 100 lira fark ödedim.
  • Turkcell kontörlü kullanıyordum, genç tarife her ay 30 tl yüklüyordum. 120 dk her yöne konuşma veriyor. 11 tl'ye de her yöne sms + 100 mb net alıyordum, Ay sonunda ise -8 tl ile kapıyordum.

Şimdi 12 aylık tahaüt verdim, her yöne 300 sms, her yöne 300 dakika, 300 mb internet, ayda 30 tl.

Sonuç; faturalı daha mantıklı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.