Şimdi Ara

Kesinlikle faturalı hat kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, komşular... Turkcell, Vodafone, Avea. Ülkemizdeki bu üç operatöründe hepsi milleti faturalı hatlar sayesinde kazıklayıp duruyorlar. Ben kontörlü(ön ödemeli) hat kullanıyorum. Zaten Fazla görüşme yapmıyorum, aylık olarak kendime mesaj paketi ve internet paketi aldım. Ne ay sonunda kol gibi sürpriz faturalarla uğraşıyorum, nede fazla gelen ücretler yüzünden mh ile papaz oluyorum. Kafam rahat. Forumda okuyorum da. herkes mh' den, fatura aşım ücretinden şikayet ediyor. Ön ödemeli hat kullanın kardeşim. En azından cebindeki kontörünü bilirsin. İnanmayın fatura kampanyalarına. Bütün hepsi sizi kazıklamak için. İnanın buna. Yaşasın ön ödemeli (kontörlü) hat............

• güzel :)
  • Senin kendi telefon kullanımın hazır karta uyuyordur başkasının kullanımı uymayabilir. Ben ayda 1.5 gb internet 700 dk konuşma (genellikle heryöne konuşurum) 200 sms kullanırım. Bana söyle şimdi bunları 40 tl vergisiyle 42 tl de ye ön ödemeli hatta bana bu kullandıklarımı bu fiyata sağlayacak sağlayacak bir tarife kampanya varmı?

Hem dikkatli kullanırsan hiç bir operatörde kol gibi fatura gelmez dikkat et %60 ı kullanıcılardan kaynaklanan sorun %40 operatörden zaten öperatörlerde hatalarını düzeltiyorlar.

Avea yeni nesil 1000 tarifesindeyim bilgim dahilindeki kullandığım servisler ile bu ayki faturam 47 geldi.
  • winsome birçok noktada haklısın ama operatör hatalarını bazen düzeltmiyorlar özellikle Avea. Avea'yı terkettik artık, birde Vodafone deneyelim dedik. Avea'da operatör hatası geçen yıl başıma geldi. İnternetten kontrol ediyorum daha 100 dakikanın üzerinde dakikam var ama aslında sürem bitmiş. Haliyle fatura yüklü geldi itiraz ettim, bir kısım bahaneler uydururak faturanın ancak bir bölümünü geri iade ettiler. Ama bir sonraki ay şöyle bir sorun çıktı son iki gün yapılan görüşmelerin hepsi bir sonraki aya kalmış, tekrar itiraz ettim, tınlayan bile olmadı. Halbuki bir önceki ay sistemlerimizden kaynaklanan bir sorun oluştuğu için ... TL'lik tutar iade edilmiştir demişlerdi. Müşteri hizmetleri konusunda Avea gerçekten bir hiç, yaklaşık 2 aydır vodafone'dayım ama vodafone müşteri hizmetleri de Avea'dan çok fazla üstün değil gibime geliyor. Sırf müşteri desteği nedeniyle belki seneye Turkcell'e geri dönerim. En azından muhatap olabileceğin birileri var.

• Faturalı hatta Vodafone ve Turkcell'i kullanırım.
    Ancak TARİFELERİ dışında Taçsız Kral Avea'yı artık düşünmüyorum.(Nedenlerinden biri fatura sıkıntıları ilgili çok şikayet eden dostlarım oldu.Kendilerine ben Avea'yı önermiştim,şimdi hepsi Turkcell'e dönüyor.)
  • Ben 1.5 yıldır Turkcell faturalı hat kullanıyorum tarifeme ek olarak sadece 1.21 TL telsiz kullanım bedeli ödüyorum. Şimdiye kadar hiç sürpriz fatura ya da ek yansıtmalar içeren fatura ile karşılaşmadım. Biraz bilinçli kullanım ve kalan tutarları sorgulama yapıp ona göre davranmayla alakalı kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome

Senin kendi telefon kullanımın hazır karta uyuyordur başkasının kullanımı uymayabilir. Ben ayda 1.5 gb internet 700 dk konuşma (genellikle heryöne konuşurum) 200 sms kullanırım. Bana söyle şimdi bunları 40 tl vergisiyle 42 tl de ye ön ödemeli hatta bana bu kullandıklarımı bu fiyata sağlayacak sağlayacak bir tarife kampanya varmı?

Hem dikkatli kullanırsan hiç bir operatörde kol gibi fatura gelmez dikkat et %60 ı kullanıcılardan kaynaklanan sorun %40 operatörden zaten öperatörlerde hatalarını düzeltiyorlar.

Avea yeni nesil 1000 tarifesindeyim bilgim dahilindeki kullandığım servisler ile bu ayki faturam 47 geldi.

%40 gibi bir oranı sen kanıksadıysan bu millete herşey müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: winsome

Senin kendi telefon kullanımın hazır karta uyuyordur başkasının kullanımı uymayabilir. Ben ayda 1.5 gb internet 700 dk konuşma (genellikle heryöne konuşurum) 200 sms kullanırım. Bana söyle şimdi bunları 40 tl vergisiyle 42 tl de ye ön ödemeli hatta bana bu kullandıklarımı bu fiyata sağlayacak sağlayacak bir tarife kampanya varmı?

%40 gibi bir oranı sen kanıksadıysan bu millete herşey müstehak.

oranı arkadaş yazmış resmi bi oran değil ayrıca düzeltiliyor.ben konuyu soyle değiştireyim kullanmayı ve takip etmeyi bilmeyen faturali kullanmasin.bilen adama ise birşey olmaz , çünkü hata yapmaz, operatör yaparsada hatayı bulur şikayet eder ve iadeyi alır :) durumun özeti budur.1.5 yılda Vf faturaludayim 2 kez sorun oldu ikisinide duzelttim.

• 2 yıldır kesintisiz avea faturalı kullanıyorum ve hiç kol gibi fatura gelmedi. eskiden paketler yokken faturalı kullanmak biraz daha riskliydi. fakat çok şey değişti. kontorlü hatlarda şuna dikkat çekelim. 10 dksı 50kr diyor fakat 3 dk konuşssanda 50 kr gitmiş oluyor. faturalıda ücretlendirme periyodu 6 sn.

faturalı hat kredi kartı gibidir. kullanmasını bilmeyeni sürpriz faturalar gelmesi doğaldır.
  • Kontorlu kullanacak kadar zengin değilim ben.
  • Faturalı hat kullanmak demek ay sonu sürprizlerini ve buna uydurulan kılıfları peşinen kabul etmek demektir.
  • Tam tersini düşünüyorum. Kontorlu yani Faturasiz yani on ödemeli hat kullanmak kazık yemektir..
  • Aç kapa 50 kuruş, günde 5 kişiye alo desem 2,5 lira ediyor. Ayda 70 Tl. Bunun sms i, internetinide koysak, ön ödemeli bana 100 liraya yakına patlıyor. Baktım faturalı daha avantajlı, faturalı kullanıyorum.
  • Birisi arkadasa hesabini bilen tarifeyi anlatsin yeter zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Birisi arkadasa hesabini bilen tarifeyi anlatsin yeter zaten

ya da turkcell kontrol sende
  • Kullanmasını bilene faturalı hatlar daha ucuz bile denebilir.

Çok uzun süredir faturalı her yöne dakikalı paket kullanıyorum. Bu şekilde bir kontörlü paket hiç göremedim.
  • konuşmalarda aç-kapa 40 -50 kuruş olduğu sürece faturasız hat kullanılmaz.

sadece mesaj ve internet kullananlar için haklısınız.
  • 2001den beri faturalı-faturasız beraber kullandım
    ama bana uygun olanlar her zaman faturalı olanlardı.
    Yukleme şartı ve verilen dkları hesapladıgımda bana hiç uymadı.
    çok dk verip benden çok ucret alması avantaj değildi. önemli olan az para verip çok konusmak.

halen faturalı kullanıyorum. hesabıma uydukçada turkcell faturalı kullanırım.
    (avea 19luk genc paket hariç)
  • yıllardır faturalı hat kullanıyorum ayda her yöne 1000 dk turkcell yönüne 300 dk konuşup 1000 msj atıyorum 40 tl ödüyorum kontörde varsa böyle bir şey getir bakalım bence de kontörlü kullanımda insanlar kazıklanıyor ben az konuşuyorum kontör yetiyor diyorsun .......
  • Kusura bakma ama kullanmasını bilmiyorsun arkadaş =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.