Şimdi Ara

Kesinlikle PARALI online oyun onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gamersbox

Age of conan, warhammer, lotro ( pvp si yok ama middle earth hikayesini seviyorsan tam sana göre bir oyun. RP-Laurelin serverina beklerim :) ve yas siniri yüksek f2p serveri da var ama parali oynaniliyor hep oyunun patchlerde parali

Eyvallah dostum saolasın eger kararımı lotro yonunde verirsem tabiki gelirim saol.

paypay88@Aman hic karıstırma ole oyunları Nokta .
  • lotro tam senin aradığın oyun 1-2 gün oynadım gayet eğlenceliydi baştaki görevler sıkıcı olabilir ama ilerledikçe çok kişili görevler açılıyor youtubeda videoları inceleyebilirsin.
  • Kesinlikle WolfTeam
    Tam bir para oyunu ! (:
  • herkes gibi sende diablo III ü bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

herkes gibi sende diablo III ü bekle

Dostum delimisin ya Diablo3u tabiki bekliyorum onun yeri ayrıdır gonlumuzde (Female Barbarian acmak icin sabırsızlanıyorum)
  • gülmek istiyorsan Metin 2 oyna
  • AİON online görseller wowdan daha kaliteli ;)
  • CHAMPİONS ONLİNEEEEEE ( KENDI KARAKTRINI KENDIN YAPĞ KENDI KARAKTERINE 1 MILYON ELBISESINDEN ISTEDGINI SEC ISTEDIGIN SEKLI VER ISTEGIIN VUCUT YAPISINI KOY GORSEL GOZ AGIZ CENE AYAK KOL KAFA GOGUS AKLINA GELECEK HERYERINI HER OZELLIGINI SEN AYARLA BURDA AYRICA DAHA BIR COK KARAKTERI SADECE PARALI UYELER ACABILIYOR AYRICA PARALI UYELER ICIN BIRDE SU VAR ? SORU ISRETLI KARAKTER KENDI KARAKTERINIDE KENDIN YAP ISTEIDIGN OZELLIKLERI SEN SEC O ONU KULLANSIN BUZCUYLA FLAMECININ SKILLERINI KULLAN ABILIRSIN AYNI KARAKTERDE BU ORNEKTI TABIKI ISTEDIGIN HER OKARAKTERIN - MYSTICIN DARKIN BLADENIN ASASININ MONKUN THE VOIDIN FLAMENIN GLACIERIN BVS. HER KARAKTERDEN OZELLIK SKIL KOYABILIRSIN KARAKTERINE OYUN COK MUKEMMEL KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM )
  • knight online.
    baştan sona para :D
  • aion
  • Çıkmasına Çook uzun zaman olmasına rahmen söylemek istiyorum Guild War 2bu senenin sonlarında cıkıcak

Ek Olarak Aion bende oynadım Onuda tavsiye ederm.
  • dc universe online.
  • Kesinlikle Aion.
  • Rift.WoW oynadığın için oyunada çabuk alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

Rift.WoW oynadığın için oyunada çabuk alışırsın.

Rift'in CBT'sini bende oynadım onuda tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

Rift.WoW oynadığın için oyunada çabuk alışırsın.

aksine çabuk sıkılırsın böyle bir hata yapma
  • EVE Onlineye bak,tabi seversen...
  • Star Wars The Old Rebuplic'i bekle...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.