Şimdi Ara

Kesinlikle PARALI online oyun onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun bir sure WoW oynadım ancak cataclysm ile 83Dps dkmi bıraktım!Biliyorum WoWdan sorna hicbir online oyun bana o zevki yasatamamasada (Ne bicim bir cumle oldu lan bu tobe tobe)bırakma kararı aldım.

Onericeginiz oyunlar kesinlikle paralı olsun arkadaslar (F2Plerin goruyoruz hallerini)

Aklımda WarHammer Online var ve Diger seceneklere acıgım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphendus -- 31 Ocak 2011; 6:00:47 >

• Rappelz oyna ücretsiz giriş cd v.s ama para yatırmadan bişey yapamıyorsun
  • 3d dın dın villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

Rappelz oyna ücretsiz giriş cd v.s ama para yatırmadan bişey yapamıyorsun

Dostum Paralı oyunla para yatırmadan birseylere gelebilmek cok farklı seyler. Bkz:Knight Online
  • wow'u bırakıp yeni onlıne oyun arama sebebin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

wow'u bırakıp yeni onlıne oyun arama sebebin nedir?

Dostum oyun bir yerden sonra sıkmaya baslıyor anlatabiliyormuyum monotonlasmaya baslıyor yanı bu sebeplerden sadece biri sonra yas seviyesi iyice dustu.BurningLegion realmindeydim bilmem blde oynadınmı ama oyunu en vasast serveridir.Dungeon farmlıcak olursunuz adam taktik veriyor verdigi taktige kendisi uymuyor bunlar gibi bir suru nedenden dolayı bıraktım oyunu.
  • Heroes of Newerth olabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Heroes of Newerth olabilir mi

Daha oncede duymustum ancak resimlerine bakıp gecmistim ancak bu sefer durum farklı arastırayım biraz Dota tarzında birsey gibi gozukuyo tesekkurler dostum

Not:Diyer yorumlarada acığım
  • Eğer süper kahraman hikayelerine meraklıysan "dc universe online"
  • [:'
    quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Eğer süper kahraman hikayelerine meraklıysan "dc universe online"

Yok dostum saol pek hoslanmıyorum o tur oyunlardan ama tesekkurler yorumun icin.

Konuyu okuyanlar az bucuk nelerden hoslandıgımı anlamıslardır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun
    [:'
    quote:

Yok dostum saol pek hoslanmıyorum o tur oyunlardan ama tesekkurler yorumun icin.

Aion online
  • quote:

quote:

[:'
    quote:

Aion online

Duymustum ancak resimlerine bile bakma zahmetine girmemistim simdi baktımda fena deyil gibi oyun bunu bir arastırıcam dostum cok tesekkurler

• League of legends,parasız diye saldırma hemen bende WoW u bırakanlardanım :) gayet güzel,heroes of newerth çok hardcore,oturup kafayı patlatıyorsun. bu daha bi kolay daha bi şeker. Parasız ama kalitesi düşük insan yok,sadece ilk 5-6 oyununda görürsen belki.

Yada travian tarzı oyunlara yönel onlarda baya zevkli.

Ben şu an alteriwnet te cod oynuyorum online.

WoW dışında mmorpg tarzında güzel paralı oyun yok. Aion,age of conan,warhammer online yi oynadım. son çıkacak final fantasy de kötü. Guild Wars 2 ne oldu ona bakıcam birazdan.

Everquest deneyebilirsin,yada lord of the rings online ama kötüdür,tekrar uyarayım
  • Lord of the Rings Online
    www.lotro.com

Grafik açısından ismi geçenlerin hepsinden iyi.
    F2P'i var ama sen paralı oyna.

Zaten yüzüklerin efendisini seven birinin bu oyunu oynamaması büyük kayıp tabi seviyorsan.
    gl
  • Lineage 2 hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Lord of the Rings Online
    www.lotro.com

Zaten yüzüklerin efendisini seven birinin bu oyunu oynamaması büyük kayıp tabi seviyorsan.
    gl

Hocam Lotroyu baya bir arastırdım ama 50level a gelene kadar baya bir gorew yapıyormusuz ya o kotu.Sahsen oyunlarda gorev yapmaktan pek hoslanmıyorum

Kurt Cobain*@Hocam Lineage 2yide arasrım gorsellerden guzel birseye benziyor saol

• quote:

quote:

Lord of the Rings Online
    www.lotro.com

gl

Hocam Lotroyu baya bir arastırdım ama 50level a gelene kadar baya bir gorew yapıyormusuz ya o kotu.Sahsen oyunlarda gorev yapmaktan pek hoslanmıyorum

Kurt Cobain*@Hocam Lineage 2yide arasrım gorsellerden guzel birseye benziyor saol

Görev yapmadan level atlamak istiyorsan git Knight Online oyna.

• Age of conan, warhammer, lotro ( pvp si yok ama middle earth hikayesini seviyorsan tam sana göre bir oyun. RP-Laurelin serverina beklerim :) ve yas siniri yüksek f2p serveri da var ama parali oynaniliyor hep oyunun patchlerde parali
  • dc universe online nokta.
  • quote:

quote:

quote:

Lord of the Rings Online
    www.lotro.com

gl

Görev yapmadan level atlamak istiyorsan git Knight Online oyna.

Bekliyordum bole bir yorum.Gorev yapmayı sevmiyoruz dediysek hic yapmıycazda demedik!
    Bkz:WoW,Warhammer Gorev,Dungeon,Battleground farklı farklı level kasma bolgeleri var yani anlatabiliryormuyum sadece gorede değilde pvp yaparak olsun zindanlara girerek olsun ama sadece gore olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.